Servis şoförü Olduğumu Söylemişmiydim

:)
BURSA DA ÖZEL BİR ANAOKULUNUN BİR BUÇUK YILDIR SERVİS ŞOFÖRLÜĞÜNÜ YAPIYORUM

HERGÜN ŞEHİR İÇİNDE ORTALAMA 130 KM YOL...

BİR SÜRÜ SEVİMLİ ÇOCUĞU HER SABAH EVLERİNDEN ALIP OKULA, AKŞAMLARIDA OKULDAN ALIP EVLERİNE BIRAKIYORUM

DUR, KALK, DÖRTLÜLERİ YAK... ÇOCUK KAPIDAN İÇERİ GİRDİMİ BAK... KİM ÖNCE İNECEK KİM SONRA BİNECEK, BUGÜN FALAN KERATA HASTAYMIŞ OKULA GELEMEYECEK... V.S....V.S.... YETMEDİ ANLAYIŞSIZ SÜRÜCÜLERLE KAVGA YAP, DİREKSİYONU UZAY GEMİSİ KULLANIR GİBİ TUTAN BAYAN SÜRÜCÜLERE DİKKAT ET...

BİR DE BAKTIM Kİ KAFADA FOSFOR KALMAMIŞ.. DOKTOR DEDİ Kİ AŞIRI FOSFOR TÜKETİMİNDEN DOLAYI GENÇ YAŞTA YORULMUŞSUN :)(cmylmz espirisi)

HER NEYSE ŞAKA BİR YANA BÖYLESİNE YOĞUN VE STRESLİ BİR ÇALIŞMA ORTAMIM VAR

OYSA BUNDAN İKİ SENE ÖNCE DİYORDUM Kİ, ACABA DÜNYADA PETROL BİTMEDEN BENDE ARABA KULLANABİLECEK MİYİM:)

AKABİNDE EHLİYETİMİ ALDIM

6 AY SONRA İSE BU İŞE BAŞLADIM

ŞİMDİ DE A2 EHLİYETİ İÇİN KURSA KAYDOLDUM.. AKLIMDAKİ MOTOSİKLET İSE ÇOK AZ KULLANILMIŞ HONDA CBF 150 VEYA YİNE AYNI ŞEKİLDE AZ KULLANILMIŞ YAMAHA YBR 125.. TABİ UCUZ.. ZİRA FAKİR BİR MOTOSEVERİM BEN:pale: UMARIM BULURUM:)

BUNLARI NİYE ANLATTIM

İÇİMDEN GELDİ ANLATTIM İŞTE

RENK OLSUN DİYE.. DİĞER ARKADAŞLAR DA KENDİLERİNİ ANLATSINLAR DİYE...​

Son düzenleme:
hoşgeldin servis şoförü. bende çok tırsardım bu yamyamlar ben büyüyene kadar benzini bitirecek diye, 5 senedir bende yamyamım :p

ben sabah akaşm servis kullanıyorum..arda kalan zamanlarda 1-master- 2- atego- 3 - axtor- 4- isuzu ile istanbul içi ve dışı kimyasal ham madde sevkiyatı yapıyorum.. axtor ile 20 ton mazeme varken bilene motorculara yol veriyorum... koca kamyonla kendilerine yol verdiğimi gören motorcular şaşkınlıkla bana bakıyorlar... 600 km yi falan bulkuyor....200 km den aşşagı düşmüyor yaptığım km ....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok güzel bir anlatım ile paylaşmışsın hayatını, teşekkürler,, biz sadece evden işe servisle gidior akşamlarıda motorumuzla bi tur atıoruz trafik hayatımız bu kadar:D:D ev iş 15dk trafiksiz zaten:queen:

hoşgeldin ;) bende seninkini otobüsle yapıyordum brzamanlar babamın işini ben de yapıyordum ama sakat iş ehliyetsiz ;)

aramıza hoşgeldin, ben de senin gibi şöförüm 1999 dan beri istanbul sokakalrında direksiyon sallıyorum, bir günde bir depo yani 400 km yol yaptıgım oluyor, bunun içinde birde arabadan yük indirme halı parke vs vs var, istanbul trafigini o biçim kurtul kurtula bilirsen girersin caddeye kapalı sokaktan araba geçmez gel geri geri off offf.
hadi herkeze kolay gelsin.

aramıza hoşgeldin, ben de senin gibi şöförüm 1999 dan beri istanbul sokakalrında direksiyon sallıyorum, bir günde bir depo yani 400 km yol yaptıgım oluyor, bunun içinde birde arabadan yük indirme halı parke vs vs var, istanbul trafigini o biçim kurtul kurtula bilirsen girersin caddeye kapalı sokaktan araba geçmez gel geri geri off offf.
hadi herkeze kolay gelsin.

valla bende senin gibiyim... istanbul sokaklarında kurye iken kuryeliği bırakıp kamyon söförlüğü yapmak istanbul trafiğinde tam bir çile..... bazen kafayı yiyorum... allah hepimizin yardımcısı olsun.........:queen::queen::queen:

Motosikleti
Dl650vstorm
ooo burda bayaa şoförcü varmış:) bende cihanla benden başka yoktur sanıyodum, bende isuzu kamyonet kullanıcısıyım günde ortalama 300 km. yapıyorum ist. içi hammedde sevkiyatı.kamyonumda motorum gibi 110 km. yi geçmiyor, bizede bu hız yetiyor zaten.:mrgreen:haftaiçi isuzu haftasonu honda takılıyoruz içli dışlı olduk bu japonlarla :cherry:

ooo burda bayaa şoförcü varmış:) bende cihanla benden başka yoktur sanıyodum, bende isuzu kamyonet kullanıcısıyım günde ortalama 300 km. yapıyorum ist. içi hammedde sevkiyatı.kamyonumda motorum gibi 110 km. yi geçmiyor, bizede bu hız yetiyor zaten.:mrgreen:haftaiçi isuzu haftasonu honda takılıyoruz içli dışlı olduk bu japonlarla :cherry:

benim ısuzu npr 66 130 km yi görüyoır.... şuan 250 000 de... 2005 model ve bu km ye ben getirdim..... axtor ve atego ise 120 yapıyor... master ise 170 ... servis münibüsüm transit ise 165km yapıyor... yalnız değilsiniz yani...

Motosikleti
Dl650vstorm
eyvallah ramço :rendeer:her çeşit aracı kullanmak iyidir.trafikte herkesin piskolojisini bilirsin. bu da insanı diğer sürücülere karşı daha anlayışlı ve hoşgörülü yapar.hani diyosun ya 20 tonla giderken motorcuya yol veriyorum diye. herkese kazasız belasız sürüşler :king:

güzel amlatmışsın. umarım istediğin motora ve daha ileride de daha iyilerine de sahip olurusun. motorcu motorcudur, zengini fakiri olmaz. motor küçükmüş,büyükümüs-pahalıymış ucuzmuş özellikle bu sitede öyle bir şey yok,onun için iyi yere tezgah açtın. bazı siteler var ki örneğin 650 cc den küçük motorları aralarına kabul etmiyorler, hele harleyciler başka markayı bile aralarına almıyorlar. o zaman da bu iş motorculuktan başka birşey oluyor. bu sitede motorundan dolayı ukalalık yapan kimseye tanık olmadım. başka sitelere de üyeyim ama bu siteyi samimi bulduğum için gezi yazılarımı, görüşlerimi vs.buraya yazarım.

hoşgeldin,

Kalıcı olman dileği ile..

Fakat dikkat et Motosiklet aldığında bir meslek taşın seni öldürmesin..

evet oğuz tek değilmişiz bak, bizden çok şöför varmış.
işten ben bu iç arabayı genellikle de ısuzuyu kullanıyorum, hani yolda görürsek birbirimizi tanırız diye.:)

genellikle de depo içinde de forklift kullanıyorum, araba gibi kullanırım evelallah.

aramıza hoşgeldın arkadasım.umarım ıstedıgın motora kavusursun.ve o yuurcaklarla ugrasmak çok keyıflıdır ve cokta zordur.allah kolaylıklar versin:cat:

Fosfor için balık yemek iyidir,zihni açar:cherry:.Hoşgeldin arkadaşım.Aslında tüm araç sürücüleri şöyle ufak bi scooter tecrübesi edinse bizim derdimiz kalmazdı ama olmuyoki.Mesela benimde araba var fakat sevmiyorum kullanmayı.Binip inince sinir küpü oluyorum.Sizede kolay gelsin diyorum.

Aramıza hoşgeldin kardeşim bende bursada yaşıorum ve günlük yaklaşık 60 km yol yapıorum şehir içinde ( MOtorumla) kendini çok güzel anlatmışsın. Aramızda kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle.

yuhhhhh herkes kullanıyor yav.
benim B+A2 ehliyetim var. sadece A2 kullanıyorum.
Hala merak ediyorum bu 4 tekeri nasıl sürüyorlar diye.
Ehliyet alırken denemiştim bir tek. Ama nasıl oldu pek anlamadım :mrgreen::cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar