Honda Honda ANF 125 İnnova Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Burada yeri geldiğinde C70 yeri eldiğinde İnnova i hepsini tartışıyoruz,birşeyleri bölmek yakışık almaz kanımca:rendeer:

Burada yeri geldiğinde C70 yeri eldiğinde İnnova i hepsini tartışıyoruz,birşeyleri bölmek yakışık almaz kanımca:rendeer:

şaka o şaka izzet şaka yapmış:queen::queen:

dikkat ettinizmi bilmiyorum ama su resimdekiliyle manisada resmi çekilen innovaların sinyallerin altındaki grenajlar farklı gibi, benim hasta oldugum griyle bu farklımı ya yoksa pisikolojimmi bozuldu....

Son düzenleme:
Manisa'daki maviydi Aykan, ben de gümüş seviyorum,şarap gibi renk yıllandıkça güzelleşiyor.

usta bende wave vardı gümüş valla china yapımıydı ama adam öle kaliteli boya atmışki pastayı attıkça coşuyordu...

Aykan şu anda Tayland'da üretimi yapılıyor ve Japonlar Tayland Wave'ine biniyor İnnova'ya değil.

Aykan şu anda Tayland'da üretimi yapılıyor ve Japonlar Tayland Wave'ine biniyor İnnova'ya değil.

dogrudur wave sağlam motor ..:cat:eek:y oy yerim bunları ben negüzel aletler yav.....şu yukarıdaki makinayla aynı herhalde bizim innova i lerin makina.....

Son düzenleme:
Zaten ikisinde de aynı motorlar kullanılıyor hiçbir fark yok ki.

bayi ile en son görüştüğümde mart ortası gibi dendi gelişleri ama nisanada kayabilir sonuçta gelecek...

üf bi pistonu tr fiyatlarına göre 100 kağıt yaylar allah allah n kadar pahalıymış yaw ama değer..

üf bi pistonu tr fiyatlarına göre 100 kağıt yaylar allah allah n kadar pahalıymış yaw ama değer..

Abi modifiye-yarış kitinin fiyatı ile beraber herşey değişse innovanın yarısı değişiyor, İnnova uçuyor 160 kadran.:cat:

innovayla 160 yapmak çooook büyük tecrübeyle olması gerekir yoksa ayaklarınız yerden kesilir :)

en çokta şu 145 cc kitine parça kitine hayran oldum adamlarda öle imkanlar varki her parça bulunabiliyor elcik ısıtmasından xenon kitine kadar bravo valla.....
zannediyorum bu yunanistanın sayfası...

http://images.google.com.tr/imgres?...?q=Honda+innova+125i&gbv=2&ndsp=20&hl=tr&sa=N
Maalesef öyle:farao:
innovayla 160 yapmak çooook büyük tecrübeyle olması gerekir yoksa ayaklarınız yerden kesilir :)

Tüm kite sahip bir innova için normal bir hız bence.:cat:

hocam ne kadar performans kiti olursa olsun innovayı biliyorsun sınıfında en iyi olmasna rağmen 120 den sonrası tecrube istiyor çünkü en ufak bir konsantrasyon kaybını düşünmek istemiyorum hafif motor ve hız motoru değil yani ben pek tavsiye etmem o hızları

hocam ne kadar performans kiti olursa olsun innovayı biliyorsun sınıfında en iyi olmasna rağmen 120 den sonrası tecrube istiyor çünkü en ufak bir konsantrasyon kaybını düşünmek istemiyorum hafif motor ve hız motoru değil yani ben pek tavsiye etmem o hızları

Ercan o kitte süspansiyon yaylarından tut da alaşım janta ,kam miline ,chip tuningine kadar bir modifiye var:cat:

bak bunu duymamıştım bu yönden güzel :bounce: ama yine ben tekrarlıyorum cub motorda 160 tecrube gerektirir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar