Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Burası yeni Innova'nın değil eski Innova'nın mekanıdır...
Yok ya başka derdin var mı?
Burada yeri geldiğinde C70 yeri eldiğinde İnnova i hepsini tartışıyoruz,birşeyleri bölmek yakışık almaz kanımca:rendeer:
Aykan şu anda Tayland'da üretimi yapılıyor ve Japonlar Tayland Wave'ine biniyor İnnova'ya değil.
Abi düşünsene İnnova'ya uygun 3 kollu bir siyah 600RR jantı:hmy::
Sahi mi ,yandık ehliyet yok.bayi ile en son görüştüğümde mart ortası gibi dendi gelişleri ama nisanada kayabilir sonuçta gelecek...
aboww cbr dedin mi akan sular geriye teper :cherry: dehşetül vaka mı vaka olur işte o zmn
üf bi pistonu tr fiyatlarına göre 100 kağıt yaylar allah allah n kadar pahalıymış yaw ama değer..
Maalesef öyle:farao:en çokta şu 145 cc kitine parça kitine hayran oldum adamlarda öle imkanlar varki her parça bulunabiliyor elcik ısıtmasından xenon kitine kadar bravo valla.....
zannediyorum bu yunanistanın sayfası...
http://images.google.com.tr/imgres?...?q=Honda+innova+125i&gbv=2&ndsp=20&hl=tr&sa=N
innovayla 160 yapmak çooook büyük tecrübeyle olması gerekir yoksa ayaklarınız yerden kesilir![]()
hocam ne kadar performans kiti olursa olsun innovayı biliyorsun sınıfında en iyi olmasna rağmen 120 den sonrası tecrube istiyor çünkü en ufak bir konsantrasyon kaybını düşünmek istemiyorum hafif motor ve hız motoru değil yani ben pek tavsiye etmem o hızları