soğukoluka masum bir tur

yarın (pazar) ve sonraki birkaç gün doğu akdenizde (adana, mersin,iskenderun vs) kuvvetli fırtına ve yağmur bekliyoruz. Bugün sıcaklık 21 derece gösteriyor, havada tek bulut yok ama kuzey afrika çöl kumu nedeni ile
keyifsiz bir gökyüzü var. çöl kumları gökyüzünü kaplamışsa çok kötü havanın 24 saat civarında gelmesini bekleyin.::smartass

Yine klasik pozumuz: hareket öncesi hazırlık. üzerimdeki termal içliği de ilk defa denedim (alt-üst) terlediğimi hissetirmedi, ve giysilerim ıslanmadı.

yoldan görüntüler:

uğramadım, hoşgeldin merkezinde ne oluyor bilmiyorum:p

ne yazık ki şehir ve kasabalarımız ranta kurban edilmiş çirkinliklerle dolduruldu:farao:

soğukoluk yolundan görünümler:

başlıktaki ''masum'' kelimesini gençler bu bölgeyi bilen ve yaşı 40 ve üzerinde olanlara sorsunlar. şu kadarını anlatayım hijyenci gazeteci uğur dündar TV. ciliğe ilk başladığı yıllarda burası ile çok uğraştı ve nihayetinde resmen köle ticareti bitirildi. buradaki oteller vb.de izci kampı, öğretmenevi vs oldu. ben de öğretmenevinde yemek yerim diye düşündüm ama kış dolayısı ile olsa gerek kapalıydı.:farao:( bir hatırlatma daha :uğur dündar bir de payastaki hacı maciti meşhur etmiştir:cherry:)

bu nedir diye sorarsanız : henüz bir tripod alamadım. tek gezilerde kendi fotomu çekmek için kamerayı taş vs.nin üzrerine koyup otomatik çekime ayarlayıp poz vermeye koşuyorum, ama bazen zaman kaybedip yetişemeyince böyle pozlar ortaya çıkıyor.:queen:

heyelanda yola düşen kaya büyük bir bölümü kapatmış

[

ve dönüş yolu.yoldaki haddehane resmi doğa katliamının resmidir.gerçi o sanayi olmasa bugün demir atlarımıza binemezdik ama olsun biz de gerçek atlara binerdik.

hava kararamak üzere ve dönüşü tamamladım.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok faydalı bir sunum olmuş,düşen kayayı tam göremedim,:) çevreye duyarlılığınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum.

emeğinize sağlık tek de olsanız gezme yi bilmeniz güzel ve imrendirici bence

Çok faydalı bir sunum olmuş,düşen kayayı tam göremedim,:) çevreye duyarlılığınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum.
Dostum; abimizin fotoğraf makinesine arkası dönükken yakalandığı resimdeki sağ eline dikkat et, Koca kayanın birazını görebilirsin:cherry:

Kışın yüzünü yavaş yavaş gösterdiği bu günlerde hoş bir gezi olmuş. Elinize, yüreğinize sağlık.

gezi güzel
fakat
abi korktum ben senden gizli ajan gibisin fizik pörfek:) zaten göbek möbek yok boy da var
yaş kaç abi
motorsikletin ve gezmenin iyi yanı
spor sayılıyo zaten moto

ben o yaşa gelsem bisiklet dahi süremem herhalde

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yalnız kovboy gibisin abi,maşallahın var yine yapmışsın sade ve muhteşem gezini teşekkür ediyorum paylaşım için

21 derece ve hala gezilebiliyor adana hatay 4 mevsim motor yeri imrendim valla.

Şimdi fotoğraflara baktım ve pencereden dışarı baktım tipi şeklinde kar var yerler tutmuş vaziyette.:( Oradaki havaya bakın.:)
Güzel fotoğraflar teşekkürler.

soğuk kış günleride içimizi ısıtıyorsun gezilerinle, motorunla, objektifine takılan karelerle...teşekkürler

gezi güzel
fakat
abi korktum ben senden gizli ajan gibisin fizik pörfek:) zaten göbek möbek yok boy da var
yaş kaç abi
motorsikletin ve gezmenin iyi yanı
spor sayılıyo zaten moto

ben o yaşa gelsem bisiklet dahi süremem herhalde

teşekkürler, yaş 54, yaşıma rağmen motor geçmişi sadece 3 yıl.70yaşında bile hala motora binenler var,merak etme binersin,yeterki öneli sağlık sorunu olmasın.

yalnız kovboy gibisin abi,maşallahın var yine yapmışsın sade ve muhteşem gezini teşekkür ediyorum paylaşım için

teşekkürler yanlız bir eksiğim var, adana mt nin turlarına bir türlü denk getirip katılamıyorum. adanada 1 hafta ankarada 1 ay kaldığım için sadece 1 pazar adanadayım ya yağmura ya da benim işimin yoğunluğuna denk geliyor.

Son düzenleme:
gazina bereket,usenmeden tek basina kalkip gitmissin tek basina oralara..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar