çukurova motokrostan üçüz macera bol fotolu az yazılı.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok eğlenceli süper :cat:

çumok gezisi

çumok üyesi Tüm Arkadaşlara Can-ı Gönülden Selam Ederim.arazide Süperdiniz.honda 400 R Yine şahlandı.enyükseğe Sıçrayan Tabiki Kadir Abimiz.en Uzun Uçan Ktm.alican Abimizi De Tebrik Ederiz.inanın 14 Günde Bir Yapılan Cross Gezisini Iple çekiyorum.önderimiz Kadir Ustaya Teşekkür Ederim Böylesi Bir Organizasyonu Tertip Ettiği Için.iyiki Varsınız Adana çumok.

süpersiniz walla ne dim özendiriosnz beni gidip bi enduro alcam :D

inşallah alırsın gardaş endro gibisi varmı.

Kadir Abi, sana ve arkadaşlarına imrenmemek elde değil maaşallah :) :rendeer:

gardaş maşallah dedin ya o dünyaya bedel sağol.

çok eğlenceli süper :cat:

eylenceye katılmanı tavsiye ederim.

çumok üyesi Tüm Arkadaşlara Can-ı Gönülden Selam Ederim.arazide Süperdiniz.honda 400 R Yine şahlandı.enyükseğe Sıçrayan Tabiki Kadir Abimiz.en Uzun Uçan Ktm.alican Abimizi De Tebrik Ederiz.inanın 14 Günde Bir Yapılan Cross Gezisini Iple çekiyorum.önderimiz Kadir Ustaya Teşekkür Ederim Böylesi Bir Organizasyonu Tertip Ettiği Için.iyiki Varsınız Adana çumok.

bizde sana canı gönülden aleyküm selam diyoruz ve şehirde hızlı gitme bebeği üzme lütfen.:rendeer:

Son düzenleme:
ÇUMOĞA SEVGİLER SAYGILARR YİNE SÜPER MUHTEŞEM BİR GEZİ DÜZENLEMİŞSİNİZ SUZUKİMLE SİZE KATILMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM ARKA LASTİĞİMİ DEĞİŞTİRİCEĞİÖM EN KISA ZAMNDA SÜLEYMANLA YOLLARA DÜŞMEYE HAZIRIM :cat:

ÇUMOĞA SEVGİLER SAYGILARR YİNE SÜPER MUHTEŞEM BİR GEZİ DÜZENLEMİŞSİNİZ SUZUKİMLE SİZE KATILMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM ARKA LASTİĞİMİ DEĞİŞTİRİCEĞİÖM EN KISA ZAMNDA SÜLEYMANLA YOLLARA DÜŞMEYE HAZIRIM :cat:

çumokta kapı ve duvar yok isteyen gelebilir.

slm

karma fotoğraflarla kross şöleni yapmışsın,eline sağlık çok güzel olmuş kadir usta:cat:

Gerçekten çok güzel kareler. İzlerken bile hem heyecanlandım hem de yoruldum. Bir gün ben de kroscu olacağım :cat:

Ankara' da ikamet ediyorum ama Adanalıyım, Yüreğir' den. Sizin Allahınız' a gurban bee. Canım nasıl istedi oralarda olmayı, dağını taşını gezmeyi. Allah kaza bela vermesin ağabeyler. "Allah tekerine daş değdirmesin" denir ya bilakis: Tekerinizden dağı daşı eksik etmesi :))

Gerçekten çok güzel kareler. İzlerken bile hem heyecanlandım hem de yoruldum. Bir gün ben de kroscu olacağım :cat:

inşallah kroscu olursun gerçek zevki yaşarsın.

Ankara' da ikamet ediyorum ama Adanalıyım, Yüreğir' den. Sizin Allahınız' a gurban bee. Canım nasıl istedi oralarda olmayı, dağını taşını gezmeyi. Allah kaza bela vermesin ağabeyler. "Allah tekerine daş değdirmesin" denir ya bilakis: Tekerinizden dağı daşı eksik etmesi :))

gardaş sakın tekerinize taş deymesin diye dua etme bizi yakarsın maşallah söyle aramıza bekleriz :)

Son düzenleme:
evet dünyayı bilmem ama türkiye böylesine bir organizasyon görmemiştir.varsa eklesinler bizlerde izleyelim.tebrik ve takdirlerimizi sunalım.az laf çok icraat yani az yazı bol fotoğraf.bir de fotoğraflarda hep performans sergilenmiştir.tüm ekibin emeğine sağlık diliyorum devamını bekliyorum.saygılar..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
inanın şu saatte dışarı çıkıp motor kullanasım geldi..:)..süper..hatta küstahlaşıp benim düldül le kros yapacam..:)..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar