süpersiniz walla ne dim özendiriosnz beni gidip bi enduro alcam![]()
Kadir Abi, sana ve arkadaşlarına imrenmemek elde değil maaşallah:rendeer:
çok eğlenceli süper :cat:
çumok üyesi Tüm Arkadaşlara Can-ı Gönülden Selam Ederim.arazide Süperdiniz.honda 400 R Yine şahlandı.enyükseğe Sıçrayan Tabiki Kadir Abimiz.en Uzun Uçan Ktm.alican Abimizi De Tebrik Ederiz.inanın 14 Günde Bir Yapılan Cross Gezisini Iple çekiyorum.önderimiz Kadir Ustaya Teşekkür Ederim Böylesi Bir Organizasyonu Tertip Ettiği Için.iyiki Varsınız Adana çumok.
ÇUMOĞA SEVGİLER SAYGILARR YİNE SÜPER MUHTEŞEM BİR GEZİ DÜZENLEMİŞSİNİZ SUZUKİMLE SİZE KATILMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM ARKA LASTİĞİMİ DEĞİŞTİRİCEĞİÖM EN KISA ZAMNDA SÜLEYMANLA YOLLARA DÜŞMEYE HAZIRIM :cat:
karma fotoğraflarla kross şöleni yapmışsın,eline sağlık çok güzel olmuş kadir usta:cat:
tek kelimeyle harikasınız. işte bu, tesekürler,
yaşamayı bilene![]()
Gerçekten çok güzel kareler. İzlerken bile hem heyecanlandım hem de yoruldum. Bir gün ben de kroscu olacağım :cat:
Ankara' da ikamet ediyorum ama Adanalıyım, Yüreğir' den. Sizin Allahınız' a gurban bee. Canım nasıl istedi oralarda olmayı, dağını taşını gezmeyi. Allah kaza bela vermesin ağabeyler. "Allah tekerine daş değdirmesin" denir ya bilakis: Tekerinizden dağı daşı eksik etmesi)
inanın şu saatte dışarı çıkıp motor kullanasım geldi....süper..hatta küstahlaşıp benim düldül le kros yapacam..
..
Tek kelime ile mükemmel.. Paylaşım için ::thanks: