misis üzerinden yılankale gezisi

Anakaranın soğuk ve gri havasından sonra Adanadayım. hava 19 C ve az bulutlu. ilk işim 1 aydır duran motorun örtüsnü çıkartıp çalıştırmak oldu. aynen Tokai : çakar çakmaz çakan çakmak . ilk çakışta aldı. motoru ısıttım ,korumaları giydim ve yollardayım. sarımazıdan otoyola giriş,ceyhan-adana eski yolundan misis ve E5 den yılankale. yılankale molasından sonra E5 üzerinden osmaniye /iskenderun ayrımı ve botaş yolu üzerinden tekrar sarımazıya varış.
işte fotolar:

ege ve akdenizdekiler değil ama ülkenin diğer bölgelerindeki arkadaşlar bu manzaraları ve yeşllikleri özlemişlerdir.

misis kasabasında ceyhan nehri üzerindeki lokman hekim köprüsü. bu köprü birkaç yıl önce selden dolayı büyük hasar görmüştü. fakat güzel bir restorasyon geçirdi. Lokman hekim köprüsünün hikayesine gelince: tarihin ünlü tıp adamı lokman hekim ölümsüzlüğe çareyi bulur, fakat bunu yazdığı reçete lokman hekim köprüden geçerken esen rüzgar ile elinden çıkar ve kaybolur.:silent:.ben de gelmişken sağa sola baktım ama ne yazık ki reçeteyi bulamadım:p.

Misis den yılankaleye devam.

yılankaleden bereketli çukurova toprakları

yola geç çıktığım için bu gezide ne yazık ki yeme içme olmadı(büyük eksiklik:farao:) sadece yılankalede 2 bardak çay ile yetindim.

ve dönüş yolu:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel gezi olmuş abi.tekerine sağlık:)

Tebrikler ; Güzel bir gezi ; Yalnız Fotoğraflar cok cok gec açılıyo :)

CBA

çok güzel bi gezi olmuş abim kazasız belasız nice kmler.

resim boyutları büyük olduğu için galiba zor açılıyor....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlarıma katılıyorum resmlerin boyutu biraz fazla büyük..resimler süper emeğinize sağlık güzel bir gezi olmuş..:rendeer:

abi.tebrikler çok güzel bir gezi olmuş.kazasız belasız sürüşler abi.yolun açık olsun

arkadaşlarıma katılıyorum resmlerin boyutu biraz fazla büyük..resimler süper emeğinize sağlık güzel bir gezi olmuş..:rendeer:

ben de anlamadım. zaten bilgisayar konusunda pek iyi değilim. ama tüm resimler ve sayfa büyük boyut geldikten sonra resimler de normal boyutlarında görülüyor.

dostum sirf seninle gezi keyfini almak icin motora ek yapicam (bir de chopper koycam garaja ) artik walla :) benim motor hava sogutmali oldugundan biraz hiz yapmak gerekiyomussss :) 2 ay kaldi,. kendimi kampa alicam 1 ay kala... zayiflayip mekana o sekilde intikal edicem , bizim buralar kar altinda bilgin ola... ilk fotoda da makine cok yakisikli cikmis... az kaldi bu fotolara cikamiicakti garibim ama 4000 bakim araligi hayatini9n devamini sagladi tenekenin :)

ahmetciim senin tenekenin de eksozlari 4000 de bir bakim isteyen, ankarada servisi olmayip teklif olarak bizim istanbula yerlesmemizi sunan Harley inki gibi bacaklara sicaklik veriyor muydu yaa?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar