Neden Otomobil Değilde Motosiklet Biliyor Musunuz

neden Otomobil Değilde Motosiklet Biliyor Musunuz

çünkü

Otomobil Kullanırken Onunla Samimi Olmanıza Gerek Yoktur

Oysa Motorunuzla Samimi Olmazsanız Adeta Size Küser, Kaza Yaptırır

Benim Için Motosikleti Diğer Araçlardan Ayıran şu

Motorunuz, Besleyip Bakımını Yapıp Ona Bindiğiniz Atınız Gibidir

OTOMOBİLİNİZ İSE SİZDEN BAĞIMSIZ BİR ROBOT MAKİNA GİBİDİR

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hahaha, motoruna nasıl gözü gibi bakıp yolu ve motoru hisseden varsa, otomobili de öyle kullananlar vardır, otomobili hissetmek apayrı bir ustalık gerektirir.:p

ikisi de ayrı tarzda şeyler.

armutu sevdiğim için portakalı sevmemeli miyim? hayır.

otomobil güzel zevkli, zaman zaman daha avantajlı olabiliyor (hastalık durumları, kalabalık gezmeler) ama motosikletin zevki apayrı.

ha ben biriktirdiğim otomobil parasıyla iyi bir motor almayı tercih eder miyim ederim. fakat otomobili de dışlamamak gerek.

ikisi de ayrı tarzda şeyler.

armutu sevdiğim için portakalı sevmemeli miyim? hayır.

otomobil güzel zevkli, zaman zaman daha avantajlı olabiliyor (hastalık durumları, kalabalık gezmeler) ama motosikletin zevki apayrı.

ha ben biriktirdiğim otomobil parasıyla iyi bir motor almayı tercih eder miyim ederim. fakat otomobili de dışlamamak gerek.

hocam çok haklısın on numara tesbit

Ben daha derinlere iniyorum,el arabası kullanmanın da bir sanatı vardır.:)

Motorda bir doğa-yaşam vardır, bir de onunla içiçe olan sen ve motorun. Otomobilde bir doğa-yaşam vardır, bir de onunla aranda duran otomobil. Doğayı biraz olsun dolaysız yaşamak için otomobili hemen her zaman camı açık kullanırım/kullanırdım. Uzun süredir bir kutunun içine hapsolarak araç kullanmayı tercih etmiyorum.

Super Moderator
 MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:  1.2.14. Sansürlenerek te olsa küfür, argo terim, maksadı aşan benzetme, sataşma, tartışma çıkarıcı söz, aşağılama vb. içerikler mesajlarınızda bulunamaz. Tehdit etmek, küfretmek, örf ve adetlere karşı, müstehcen, kaba, nefret dolu mesajlar ile din, dil, ırk ayrımına yönelik mesajlar yazmak, davranışlarda bulunmak yasaktır. MT forumlarının en belirgin özelliği kullanıcıların mesajlaşmalarında yakalanan belirgin düzeydir. Bu güzel çizgiyi korumak mutlaka kullanıcının görevidir.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:  1.2.29. Mesaj/Konu başlık ve içeriginde BiR BüYüK bİr kÜçÜk, tamamı kalın (bold), tamami eğik (italik), TAMAMI BÜYÜK, alfanümerik (alf4Nüm3r1k) olacak şekilde yazılar kullanılması, noktalama ve yazım kurallarına aykırı mesajlar yazılması yasaktır.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Motorda bir doğa-yaşam vardır, bir de onunla içiçe olan sen ve motorun. Otomobilde bir doğa-yaşam vardır, bir de onunla aranda duran otomobil. Doğayı biraz olsun dolaysız yaşamak için otomobili hemen her zaman camı açık kullanırım/kullanırdım. Uzun süredir bir kutunun içine hapsolarak araç kullanmayı tercih etmiyorum.

İzmir'de yaşıyorsun ozaman bir CC veya sadece Cabriolet alacaksın o zaman:p

Zevk vermesi bir yana işin mantıksal yönü de var; (1) Daha az yakıt tüketmesi, (2) Daha düşük vergi gerektirmesi, (3) Daha ucuz olması.

Özetle genel olarak daha masrafsız olması..

Otomobil zevki olan birisi Porsche hayranı olabilir ve bir Porsche modeli satın almak isteyebilir fakat bu arzunun gerçekleşebilmesinin koşulu çok fazla paradır; oysa ki Honda olsun Yamaha olsun son derece kaliteli motosikletlerin üst modelleri dahi kendilerinin muadili arabalara göre çok ucuzlar. Aynı paraya ancak vasat otomobiller satın alınabiliyor.

İyi bir motosiklete sahip olmak gerçekleştirmesi olanaklı olan bir hayaldir.

Kaldı ki müthiş bir zevktir... Yarın motoruma yan çantalar ve seyahat çantası takacağım diye içim kıpır kıpır örneğin...

Zevk vermesi bir yana işin mantıksal yönü de var; (1) Daha az yakıt tüketmesi, (2) Daha düşük vergi gerektirmesi, (3) Daha ucuz olması.

Özetle genel olarak daha masrafsız olması..

Otomobil zevki olan birisi Porsche hayranı olabilir ve bir Porsche modeli satın almak isteyebilir fakat bu arzunun gerçekleşebilmesinin koşulu çok fazla paradır; oysa ki Honda olsun Yamaha olsun son derece kaliteli motosikletlerin üst modelleri dahi kendilerinin muadili arabalara göre çok ucuzlar. Aynı paraya ancak vasat otomobiller satın alınabiliyor.

İyi bir motosiklete sahip olmak gerçekleştirmesi olanaklı olan bir hayaldir.

Kaldı ki müthiş bir zevktir... Yarın motoruma yan çantalar ve seyahat çantası takacağım diye içim kıpır kıpır örneğin...

Şimdi para hususunu abartmışsın birkere ,İyi bir spor araba kullanabilmek, illa dediğin arabalarla sınırlı değil, 1994 Peugeot 205 1.9 Gti 130HP (870kg) 6-11 arası
1994 Opel Astra 2.0 GSİ 150HP(1150kg) 8-12 arası piyasaları var.

Şimdi para hususunu abartmışsın birkere ,İyi bir spor araba kullanabilmek, illa dediğin arabalarla sınırlı değil, 1994 Peugeot 205 1.9 Gti 130HP (870kg) 6-11 arası
1994 Opel Astra 2.0 GSİ 150HP(1150kg) 8-12 arası piyasaları var.

Yine de bence 94 model Peugeot örneğin 2008 model Honda Fireblade'in muadili değildir... Kastettiğim spor araba alınamayacağı değil ama en üstün motosiklet en üstün arabaya örneğin Ferrari modellerine göre fiyat bakımından kıyaslanamayacak durumda olsa gerek.

Yine de bence 94 model Peugeot örneğin 2008 model Honda Fireblade'in muadili değildir... Kastettiğim spor araba alınamayacağı değil ama en üstün motosiklet en üstün arabaya örneğin Ferrari modellerine göre fiyat bakımından kıyaslanamayacak durumda olsa gerek.

Zaten bir CBR1000r ile kapışabilecek bir otomobil teknolojisi yok.Hafiflik önemli.Testte F1 aracını bile halletti dediğim alet.

hocam gercekten olemi merak ediyorum en hızlı motorla en hızlı araba arasında ne kadar fark vardır acaba :silent:

F1 ile CBR 1000R arasındaki fark F1 pistinde yapılmıştı ama açıkara her virajda ve düzlükte fark attı CBR, F1 aracı da Honda idi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar