geçmiş olsun abi inşallah yolda kalmadan gitmişindir tamirciye..
sağol. çivi lastiğin üzrinde olduğundan havası geç iner.belkide birkaç gündür öyleydi. yolda kalmadım
geçmiş olsun abi inşallah yolda kalmadan gitmişindir tamirciye..
slmlar.ben sizler kadar binemiyorum burda hava oldukça soğuk birde çok acil bir durumum yok evim işyerime yakın 4 km falan.ben daha çok zevk amaçlı aldım dylanımı.havalar ısındığı zaman tepesindeyim ama.işyerimde gözümün önünde pırıl pırıl uyuyor benimki heralde 2 sene sonra bile en fazla 5500 km civarı olurum.ara sıra çalıştırıyorum.ama kurtlanmıyor diilim havalar ısınsın biran önce.keşke istanbulda falan olsam çok binme şansım olsa ereğlide tek dylan sahibi olmak ayrı bişey.geçen majesty 250 si olan bir müşterim motorumu gördü hasta oldu.ben de kabardım tabi.abimin bir arkadaşı pıaggio 250 aldı beat'ınıde ben abime aldım.250 lik pıaggıo tamama rahat konforlu ama sıkışık trafikte hantal kalır gibi geldi bana.birde sank seri diil gibi banamı öyle geldi bilmiyorum.dylan çok daha pratik bence.sohbetlerinizi hep okuyor ancak pek katılamıyorum çok binmediğimden kaynaklı birde yeniyim daha ondan heralde.
Valla erol ağabey söylediklerinin çoğuna katılıyorum. Yalnız bi tek yerde sana karşıyım, buda yağmurda motora binmek konusu. Yağmurda motora bindinmi motorun halini düşünmek bile istemiyorum. Benim gibi evinde veya apartmanında motorunu rahatca yıkayamıyorsa, birde motorunu kirli görmeye dayanamıyorsa yağmurda motor kullanmamaya çalışıyor...
Erol dostum yazını okuduktan sonra yüzümdeki bir tebessüm oluştu ve sanırım haklısın. Hemde sonuna kadar içimdeki tanımlayamadığım hisleri kelimelere döktün - işte bu - dedirten bir anlatım.
hayatı % 50 fazla yaşıyorlar Şimdi artık çok daha fazlası gibi
Ne kadar teşekkür etsem az.
Üstad dylan farklı bir motor ve bunu motor üzerinde yol yaptıkça dahada iyi anlayacaksın. Benimde iş-ev arası uzaklık icabı günde 100km yapıyorum. hafta sonu gelince fazla binmiyorum pazartesi tekrar motora binip yollara düştüğümde özlediğimi hissediyorum. Kışın sürekli yolda olmamın tek dezavantajı motoru temiz tutmamın imkansız olması:salut:
![]()