[İstanbul MT]Kalk Gidelim Hamama Otur Benim Yanıma Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
usta scuba ise top sende ama skin dersen benim uzmanlık alanım :wiinkk:

Anlaştık, 72 mt garantisi var. Ben aşağıdan balıkları kovalarım sen yukardan nallarsın. Ondan sonra oturur yeriz. Gürkanıda unutmayız tabiki....Oda yukarda hazırlık yapar.

Bunla ilgili topik açalım gelmek isteyen olabilir...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Deniz Anası Bulucak seni bu gidişle meraK ETME :d

Forumdan Uzaklaştırıldı
:D :D yoq ben kız kardeşi iLe ilgileniorm Adım RoMeO Babasını birine Satarız artıq :D

ben gelemiyorum arkadaşlar çük büyük ihtimal yine iş çıktı işe gidicem 10 gün fuarda olucam sanırım (=

Forumdan Uzaklaştırıldı
o diilde fuardaki mp250 bana çıkio qörürsünüz :D

şamatanın çoğunu burda yaptınız zaten :) hamama bişi kalmadı dicem ama sizzz beter böceksiniz daha fazlasını oraya saklamışsınızdır hiççç kuşkum yok... güncelleyerek bari bu kadar aranızda olim dedim sabah sabah... :rendeer::rendeer: vallahi ben MT tayfasını çok seviyorum... ::pala::

bizim tayfa topiği bana emanet etti bu sabah nöbet benim :p
birazdan gelirler ee akşam büyük gün :queen:

Üsküdar Çinili Hamamı tam olarak nerdedir?
Saat 19:00 dan sonra diye kesitirilip atılan buluşma saati net olarak ne zamandır?
Avrupa yakasından gelecekler bi yerde toplanıpda mı gitcez bu tarz detayları görüşelim evveliyatında bi ton makara yaptık. Azcık ciddi bişiler yazın beeeeee:p

Saat 19:00 dan sonra diye kesitirilip atılan buluşma saati net olarak ne zamandır?
Avrupa yakasından gelecekler bi yerde toplanıpda mı gitcez bu tarz detayları görüşelim evveliyatında bi ton makara yaptık. Azcık ciddi bişiler yazın beeeeee:p

bi yarım saat içinde sana cevap verebilecek birisi gelir :)

ciddi bişiler yazılacaksa ben gidiyorum :p:p

arkadaşlar mümkün dercecede bu topiğe yazmayalım. Eğer yazmak zorundaysak derdimizi mi nesajda anlatalım. Allah muhafaza bu topiğin cevapları 2000 rakamına ulaşırsa çok fena şeyler olcakmış gibi hissediyorum :p

abi hep birlikte o zaman gürkan abiye dokunalım

akşam gidiyoruz adamlar dalmadan bahsediyor alooo:bounce:

HERKEZE GÜNAYDINLAR HAMAMCILAR:rendeer:

bak şindi üsküdar meydana gel kime sorsan çinili hamam nerde diye gözterirler sana ben saat 7 de ordayım :rendeer:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar