A2 ve B ehliyetleri hakkında soru

A2 ve B ehliyetlerine aynı anda yazılıp aynı sınav dönemi içinde girilebiliniyor mu ?
vede masrafları ne kadardır?
balıkesir ilindeyim önerebileceğiniz sürücü kursu var mı acaba? maddi olarak ucuz olursa sevnirim

yardımcı olan ve olmaya çalışan herkese şimdiden teşekkürü borç bilirim.

bende balıkesirdeyim ben yeni sordum bedeli 400 lira taksit yapıyorlar b sınıfı ehliyeti olanlarda 20 soruluk bir sınavdan geçiyor dendi ama ikisi bi arada nasıl olur bilmiyorum.

bende balıkesirdeyim ben yeni sordum bedeli 400 lira taksit yapıyorlar b sınıfı ehliyeti olanlarda 20 soruluk bir sınavdan geçiyor dendi ama ikisi bi arada nasıl olur bilmiyorum.

bende ikiside yok b olsa bi sorunum olmıcaktı ama almışken ben hem b hemde a2 alayım diyorum malum süperlight 150 almayı düşünüyorum ehliyetsiz gezip paramı riske edeceğime ehliyetimide alayım diyorum ama bugün okan sürücü kursuna gittim saolsun adamın hesabını yazayım az gülersin :)
b=350
a2=250
2si 550 olur
250 de ehliyete dedi
toplam 800 tl xD

valla ben bandırmada sordum 400 dediler. ehliyet için ayriyeten harç yatırıyorduk değilmi ya 250 iyi para

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
A2 : 250 TL (indirimli 250)
B : 450 TL (indirimli 350)
A2B: 600 TL

*Alırken en mantıklısı A2B almaktır...
*Aynı dönemdeki sınavlara giremezsiniz. Önce birisi için yazılıyorsunuz onun sınavları bitince diğer sınıf için aynı işlemleri yapıyorsunuz.
*Ortalama 4 ay sürüyor ikisini almak..
Bulunduğunuz sehirde tanıdık bir kurs buLunmamakta; her kurs ile detaylıca konusmalısınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar