Dünya Motokros şampiyonası Istanbul'a Geliyor

[IMGL]http://img18.imageshack.us/img18/8106/dunyamotokrossampiyonassj7.jpg[/IMGL]
Dünya'nın En Büyük Spor Organizasyonları Arasında Yer Alan ve Her Yıl Yaklaşık Bir Milyar Kişinin İzlediği Fım Dünya Motokros Şampiyonası İstanbul'a Geliyor.

Dünya'nın en büyük spor organizasyonları arasında yer alan ve her yıl yaklaşık bir milyar kişinin izlediği FIM Dünya Motokros Şampiyonası'nın üçüncü ayağı 11-12 Nisan tarihlerinde İstanbul Hezarfen Havaalanı'nda organize edilecek.

Organizasyonla ilgili basın toplantısı yarın saat 10.00'da Çırağan Sarayı Yıldız Toplantı Salonu'nda yapılacak.

Dünya'nın en yüksek performanslı motosikletlerinin yarıştığı dev organizasyonun tanıtım toplantısına FIM CMS Başkanı Wolfgang Srb, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Dünya Supersport Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Süleyman Memnun ve Gençlik Spor İl Müdürü Tamer Taşpınar'ın da katılacağı belirtildi.

Kaynak:Spor Haberler

COQ

Motosiklet Eğitmeni
[IMGL]http://img18.imageshack.us/img18/8106/dunyamotokrossampiyonassj7.jpg[/IMGL]
Dünya'nın En Büyük Spor Organizasyonları Arasında Yer Alan ve Her Yıl Yaklaşık Bir Milyar Kişinin İzlediği Fım Dünya Motokros Şampiyonası İstanbul'a Geliyor.

Dünya'nın en büyük spor organizasyonları arasında yer alan ve her yıl yaklaşık bir milyar kişinin izlediği FIM Dünya Motokros Şampiyonası'nın üçüncü ayağı 11-12 Nisan tarihlerinde İstanbul Hezarfen Havaalanı'nda organize edilecek.

Organizasyonla ilgili basın toplantısı yarın saat 10.00'da Çırağan Sarayı Yıldız Toplantı Salonu'nda yapılacak.

Dünya'nın en yüksek performanslı motosikletlerinin yarıştığı dev organizasyonun tanıtım toplantısına FIM CMS Başkanı Wolfgang Srb, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Dünya Supersport Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Süleyman Memnun ve Gençlik Spor İl Müdürü Tamer Taşpınar'ın da katılacağı belirtildi.

Kaynak:Spor Haberler

Elint verdigin kaynaktan daha saglami var.:)
Hem de haber, senin verdigin kaynaktan çok once iyi bir motosiklet forumunda verilmis.
Reklama girmezse linki de vereyim.

Dikkat!! reklama girmez diyorsan tikla.

Girer diyorsan tiklama!

Anlamadiysan burayi tikla.

Tabii ki anladim diyorsan burayi tikla

Süper bir gelişme...

MotoGP gitti, Le Mans 24hr gitti, WTCC gitti, WRC gitti, DTM gitti, bir kaç seneye Formula1 de gider nasılsa... umarım motokros şampiyonasını kalır..

Federasyon çalışsın, çabalasın, sponsor bulsun.. biz de şampiyonaya gidip destek olalım ve en azından bu şampiyonayı elimizden kaçırmayalım..

enemmm tamer taşpınar ne zaman Gençlik Spor İl Müdürü oldu? ben bayagı gündemden uzak kalmışım :p

motokros istanbula gelirde biz gitmezsek ayıp olur :cat:

motokros istanbula gelirde biz gitmezsek ayıp olur :cat:[/I][/QUOTE]

AYNEN ABİ BİZ OLMAZSAK OLMAZ AYIP OLUR:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar