[İstanbul MT]Kalk Gidelim Hamama Otur Benim Yanıma Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
qene qideriz oğlum ne olur sanqi :D :queen::queen:

bu sefer 14 şubat sonrası Kal gidelim hamama Otur benim makinanın yandaki sepete buluşması yaparz :D Arka Sele de koltuk koruma aparatı olması lazım oyüzden :D yan sepet ddim

Romeo, Bu yana takılan sepetten kaldımı,? kalk gidelim hamama için özelmi üretildi ?, benim motora takılabilirmi ?, sepetin hacmi ne kadar her işte kullanılabilirmi ?, banada bir tane düşermi ?, arkaya oturana artçı sepete oturana yancımı diyeceğiz ?.

Son düzenleme:
Bende qeliorummmmmm :D kaçmaz o :D Elimde Fotolarla qelicem hemde :DDDD

Belkide Şu Mt nin Skandallar Topicini Orda Açarız :D

:queen::queen::queen:​

gel sen gel bak nasıl bomba yapıyorum görsün millet:bounce::bounce::bounce:

kim acaba bu talihsiz pardon talihli :queen:

:queen::queen: topiği okuman lazım hem genel kürtürün artar hemde bilgilenmiş olursun:rendeer::wiinkk:

14 subat gecesi gene herkes leşh olacak :p

arkadaşım dün iki arkadaşımızı kaybettik bu yolda sen hala seviye düşürüyorsun lütfen biraz dikkatli yazalım:bounce::bounce::bounce::bounce::rendeer:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Romeo, Bu yana takılan sepetten kaldımı,? kalk gidelim hamama için özelmi üretildi ?, benim motora takılabilirmi ?, sepetin hacmi ne kadar her işte kullanılabilirmi ?, banada bir tane düşermi ?, arkaya oturana artçı sepete oturana yancımı diyeceğiz ?.

:DDDDDDDDDD Alkışlar Üstadım :D :rendeer::rendeer::queen::queen:

Sepetler eskidendi ama biliosn Studio Live da bile 80 ler 90 lar partileri var :) Yanına bayan arkadaşını alan Arkadaş Gidip :) partiye Örnek (oğumveben)
bu hamam için özel tekrar üretime geçio Suzuki ile temasa Geçicem sanada yollasınlar bitane :) Burgman için uygunu varmış :)
sepetin hacmi Bi adet asena bi adet tanyeli alabilcek kadar geniş :)
ikisini alabildiğine Göre herişte kullanabilirsin bi adet alırsan :D
arkaya oturana artçı denio ama malum hamam sonrası gevşemiş yumuşamış oluncağı için artçı almak tehlikeli (yalnış anlamayın Mazallah adam gevşemiş tutunamayıp düşebilir ondan diorm)
bu sepete oturan vatandaşa değişik tabilrlerle hitap edilebilio Yancı sepetçi Vs.vs

gel sen gel bak nasıl bomba yapıyorum görsün millet:bounce::bounce::bounce:

Bi Arkadaşla Ufak bi ilgilenmem qereken konu var (Konu =Özlemişte) :bounce: :) abi Ondan Sonda Çıkıp Gelicem Büyük ihtimal :D :)

Son düzenleme:
:DDDDDDDDDD Alkışlar Üstadım :D :rendeer::rendeer::queen::queen:

Sepetler eskidendi ama biliosn Studio Live da bile 80 ler 90 lar partileri var :) Yanına bayan arkadaşını alan Arkadaş Gidip :) partiye Örnek (oğumveben)
bu hamam için özel tekrar üretime geçio Suzuki ile temasa Geçicem sanada yollasınlar bitane :) Burgman için uygunu varmış :)
sepetin hacmi Bi adet asena bi adet tanyeli alabilcek kadar geniş :)
ikisini alabildiğine Göre herişte kullanabilirsin bi adet alırsan :D
arkaya oturana artçı denio ama malum hamam sonrası gevşemiş yumuşamış oluncağı için artçı almak tehlikeli (yalnış anlamayın Mazallah adam gevşemiş tutunamayıp düşebilir ondan diorm)
bu sepete oturan vatandaşa değişik tabilrlerle hitap edilebilio Yancı sepetçi Vs.vs

Bi Arkadaşla Ufak bi ilgilenmem qereken konu var (Konu =Özlemişte) :bounce: :) abi Ondan Sonda Çıkıp Gelicem Büyük ihtimal :D :)

Anladım peki benim motor 400 cc tek beygir bunun farklı beygirli olanları varmı ?.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Abi asena Veya tanyeri ile Görüşmek lazım onu kaç çekiolar :D

beygir sayısı olarak yani :D

Son düzenleme:

GKN

15 gündür evde ağırlıklarla vücut çalışması yapıyorum sırf sizlere ii kese atıyim die:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
15 gündür evde ağırlıklarla vücut çalışması yapıyorum sırf sizlere ii kese atıyim die:cherry:

Abi Teknik bilgileri bu arkadaş daha ii bilio :) Bu işin üstadı odur :D

mesaj sayısına baksana :DD

aparat abi izliipte yazmadan olmaaaZ :D

Son düzenleme:
Apart şimdi okuyor akşam partide üflücek bize işlerimiz rast gitsin diye heraldi. (bunuda yanlış anlamazlar heraldi)

Forumdan Uzaklaştırıldı
neyse bana müsade abiler Arkadaşı bekletmiim sonra nazlanio D: hady size ii sohbetler :D

Apart şimdi okuyor akşam partide üflücek bize işlerimiz rast gitsin diye heraldi. (bunuda yanlış anlamazlar heraldi)

abi rast mı gelir nihaventmi bilmem ama hastayım nefes kelmedı benden hayır gelmez:p
neyse bana müsade abiler Arkadaşı bekletmiim sonra nazlanio D: hady size ii sohbetler :D

buda yeni numarası:queen::queen:
abi sen cuma gel, bende neler var :p:cherry:

ne var ne var nolur söle:cherry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar