chopper/cruiser tarzı motor almayı düşünüyorum biraz yardımınız lazım

boyum : 1.97
kilom : 115
daha önce motor tecrübem yok
motor için ayırabileceğim miktar 2000-2500 TL
aldıktan sonra uzun yol yapmayı düşünüyorum motorun hızlı veya yavaş olması pek sorun deil hızı seven birisi değilim. beni uzun yolda yormayacak , yarı yolda bırakmayacak , fazla benzin harcamayacak , yedek parçasını kolay ve ucuza bulabileceğim , bi kaç sene binebileceğim , km si aşırı fazla olmayacak ve birkaç sene kullanabileceğim motor almayı düşünüyorum yorumlarınız ve tecrübelerinizle bana yol göstermeniz dileğiyle....
yardımcı olan ve/veya yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürü bir borç bilirim...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bisan al o fiyata o var çünkü.

dostum 1.97 boyda alacağın tüm çinli cruiser lar ufak kalacaktır sende.tabi zamanla büyük olanlara geçtiğinde daha makul duracaktır.

uzun yol demişsin,yapabilirsin ama seni yolda bırakmayacağınında garantisini kimse veremez...özenli kullanırsan neden olmasın tabiki...

bu arada ilgilenirsen bende eski motorumu satıyorum...istediğin özelliklere uygunsa görüşürüz.siteden olanlara bişeylerde yapıyoruz tabi ;)

http://www.sahibinden.com/ozel_yapim_egzoslu_sl150-02WQQaXQQ11619715WQQpXQQdisplayitem

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
senin boya ve kiloya uygun kanuni tiger diğerlerine bakmışlıgım binmişliğim var hepsi aynı .okun laciverti ,kanuni tigerda öle ama içlerinde en kalıplısı.

senin için en uygunu Kanuni Caracal 200 görünüyor. Diğer makinelere göre daha ebatlı..

Sana çok yakın bir boydayım bende ve altımda oldukça iyi duruyor Caracal..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar