Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu konu çok tartışıldı...
Sonuç: Palavra.
Sonuç: Palavra.
At hırsızı tipi var.
Selamun aleyküm
Mesajların hepsini okuyamadım ama genelde bilmeyenler veya araştırmayanlar yazmışlar.
Bu aleti kullanıp da faydasını görmeyen bize detaylı olarak anlatırsa eğer bilgi sahibi olduğumuz noktalar olur.
Muhtemelen bu alet belirli bir mantık üzerine çalışıyordur ve de benzinin hava ile karışmasını ve bunun aynısı mı bilmiyorum başka bir yerde bahsedilene göre yakıtın daha iyi iyonize olmasını(yanlış hatırlmıyorsaam) sağlıyordur. Ancak bunun bi verimliliği verimliliğinin hava koşullarına neme sıcaklığa hava nın karbüratörden akış hızına bağımlılığı vardır. Üreten kişi bunları detaylı olarak açıklaması gerekir. Eğer reklam olması için herhangi bir uç noktadaki verimliliği yazmışsa doğru biglilendirme olmaz.
Yalnız saçma olması işe yaramaz olması diye bahsetmek yanlış. Herşeyden önce imkanı olan eğer öğrenmek istiyorsa değişik verlerle deneyerek öğrenmesi gerekir. Bunun da esası sürerek değil torkun ölçülmesi ile olur. Ne kadarlık faydası oolmuş tekerdeki torku ölçerek konuşaniliriz. Zaten eğer karışımın iyi yanmasına hazırlık yapabilecek bir etkiye sahipse verimlilik artabilir.
Ve de o kadar mühendis ve çalışanlar bulamaz da bazen birileri bulur. Bu icadı bu kişi mi bulmuştur bilmem. Ancak mühendisler ve diğer bu işte araştırmalar yapanlar ne üst zeka seviyelerinde olduklarından ne de o işlere çok yatkın olduklarından oradadırlar. Genelde başvurular arasından seçilenlerdir. Tabii yüksek yatırım yapanlar bu kişileri arayabilir ama bu sonucu değiştirmez.
Ve de insan herhangi bir işler uğraşırken merhaleler kat eder. Eğer öğrenerek devam ederse yani bunalıp kafamı yormiyim diyerek çekilmeden devam ederse kazanımları daha da değerli olmaa başlar. Belki başkaları anlamayabilir ama değerli blilgiler edinir.
Teknik olarak bununla yeni teknikler mekanizmalar üretebilir. Belki hiçbir seeriüretimcinin aklına gelmeyen yahut düşünüp yapamayacakları işleri başarabiilir.
Hayırlı günler dilerim
ben topik başlığını çok yadırgadım
BU ALET YENİ ÇIKMIŞ!!!
bence çok yanlış bi topik başlığı!