MotoPlus 2009: Kawasaki

Motosikletler gerçekten çok güzel ama bu adamların yaptığı "LÜTFEN OTURMAYINIZ.LÜTFEN EL SÜRMEYİNİZ" saçmalığı yüzünden cebimde bu motorlardan birini alacak para olsa da Kawasaki aşkından ölsemde sırf bu safsata yüzünden almazdım.Bu nedir ya.Adamlar yurtdışı fuarlarında önüne gelene test sürüşü yaptırıyorlar.Bizim iş bilmezlerse Elimizden bile sakınıyorlar.:pr: Helal olsun Honda'ya ve Yamaha ya.Gerisi yalan[/QUOTE

Ben cumartesi sabah mankenlerin oturmadıgı ( buyuk motorlara sadece onları koymuslardı)
hepsini denedim , hatta hos geldiniz falan diyorlardı . Ben mi yanlıs fuaragittim.

ufak fuar yorumu
BMW GS650 haricindekiler bana sıcak gelmedi
Yamaha Fazer iyiydi , diversion lar guzel gozukuyordu ama sanki biraz ağırcana duruyordu
Kawasaki , ER-6 ve F olan makina tam bana gore oldu rahat ettiğim nadir makinalardan
Ducati kalıp gibi oturdu , okadar buyuk makinaların hiç ağırlığını hissedemedim
KTM lere bindimiyorlardı
Suzukilerin standına girek bile bir meseleydi
Honda DN-01 dahil hepsine bindiriyordu (adamlar zengin abi,olmadı egitie verirler bu motorları) CBF 600 (1000 e de bayıldım ama fiyatı hooop diyordu) ve Hornet e bayıldım

benden bukadar.
Pazar gunu işin suyu çıktıysa belki oturmaya sınır koydular ne diyim

Fuarın yıldızı Chriss Pfeiffer di kim ne derse desin.

er6f fiyatı koymuş, eskisi gibi 14800'den satılsa kimse ninja250 almazdı. ninja250'nin tl'ye dönüp fiyat indirmesi ise süper.

yaz ola hayrola bakalım hangisini bayiden çıkarabiliyorum :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar