mümkünse parmak kadar olmasın az daha büyük yap sonra yetmiyo![]()
o böreklerin tadı neydi öle yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
deryaaaaaa eline sağlık valla süper gitti turboya bağladım ben bi ara :queen:
Yaa bizim poğaçalardan kimler yediyse 1 ytl hazırlasınlar diğer buluşmaya :queen:
ben anlamam Aygülcüm biz sıramızı savdık sen şimdiden başla sarmaya olmadı biz sana sarma makinası alırızDeryacımm beni karıştırma kimsenin vebalini alamam
ya da şimdiden başlayayım sarmaya anca yetişir :cherry:
Afiyet olsun canım daa şimdi anlaşıldı standa koyduğumuz gibi böreklerin nasıl anında tükendiğio böreklerin tadı neydi öle yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
deryaaaaaa eline sağlık valla süper gitti turboya bağladım ben bi ara :queen:
bunlarda benim makinamdan.
yemedim, dagıttım herhangi bi ödeme yapmam gerekiyor mu :silent:
ayrıca lütfen bir dahakine peynirli yapın :wiinkk: 2 lira öderim![]()
Peynirlide vardı
sen 2 lira verceksin o zaman yada 1 tencere sarma yap hesap kapansın![]()
görmediimmmr:
istediginiz dolma olsun ya cadı yapar
dipnot:
beni çeken bütün fotograf makinesi sahiplerine ; arkadaşlar o kadar poz verdim fotograflarımı lütfen mail yoluyla ulaştırır mısınız? :rendeer: boşuna mı o kadar şirinlik yaptım poz verirken :queen:
ben bilmem attım resmini
kim dolma ve börek yaptıysa ben yiyemedim fakat biliyorum ne yapıcamı ilk buluşmada acısını cıkaracam :bounce::bounce:
ben bilmem attım resmini
kim dolma ve börek yaptıysa ben yiyemedim fakat biliyorum ne yapıcamı ilk buluşmada acısını cıkaracam :bounce::bounce:
üzülme abi çarşamba ve cuma akşamı hepsini telafi edicez.
Gürkann Abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sana börek yookkkkk sen biliyon sebebiniiiiii:queen:
arkadaşlar resimlere alıntı yapmazsanız sayfanın açılmasını zorlaştırmamış olursunuz...
kırık burun bi daha kırılabiliyomu?ya sen bi sus kırıcam burnunu şimdi haa :queen::queen::queen: