MOTOPLUS Motosiklet Fuar FOTOĞRAFLARI ve YORUMLARI

Sevgili Racer...
Yanlış bir ifaden var galiba... Turk Chopper üyeleri olarak biz burda herhangi bir kavgaya karısmadık...
Biz standımızda gerekli tanıtımları yapmakla mesgulduk.
Turk ve Alman diye ayırdığın gruplar ikiside Türkiyede faaliyet gösteren motosiklet gruplarıdır.
İsimlerini tekrar burdan vermeye gerek yok. TURK CHOPPER kendi formatında kimseyle kavga etmeyen her klüple kardeşlik bağı içinde geçinen bir olusumdur.
Sitemizide ziyeret ettiğinizde mutlaka anlayacağınızı tahmin ediyorum.

Sadece düzeltme babında yazılımış bir yazıdır.
Tesekkürler...:cat:

Usta ben gördüğümü ve duyduğumu söylüyorum.Aynen söylediğim gibi oldu ve stand görevlileri de o şekilde söylediler. Yani ben Türk chopper grubunu suçlamıyorum. 2 grubunda birbirine kardeşçe yaklaşmasını beklerken o itişmeler hiç hoşuma gitmedi.Bu arada ben Türk chopper grubu diyorum ama kastım Türklerin bulunduğu gruptu yani grubun adı Türk chopper değildi sanırım.Başka bi isimleri vardı. Belki de yanlış anladınız başka gruptan söz ediyoruz :)

Evet o benim de dikkatimi çekti.Çok kalabalıktılar. Hatta tam biz fuara girdiğimiz sırada önümüzden Alman chopper grubu girdi.20-25 kişilerdi ve davetiyeler verilip girildikten sonra ne göreyim Türk chopper grubu ellerinde sopalarla Almanları bekliyorlar, çok şaşırdım. Aynı filmlerde ki gibi bi grup orda bi grup karşısında birbirlerine kötü kötü bakıyorlar.Biraz itişme oldu ve karıştı ortalık ama güvenlik geldi hemen . Almanları çıkardılar dışarı. Benim bildiğim tüm motor tutkunları kardeştir ama bunlar işi biraz artistliğe dökmüşler. Yıllardır birbirlerini nerde görseler bu şekilde davranıyorlarmış...Onun dışında güzeldi:)

Belki ismimiz kastedilmemiştir ve uyruk olarak belirtilmiştir ama Fuarda stand sahibi olan Türk Chopper Motosiklet Klübü herhangibir kavgaya karışmamıştır.

Türk Chopper MK üyelerinin de ne yazık ki şahit olduğu kavga, farklı 2 renge sahip grupların, ülkemizdede faaliyet gösteren support klüpleri arasında çıkmıştır.

Türk Chopper MK güvenli ve toplu sürüşü ilke edinmiş, olgun doğal ve dürüst insanların oluşturduğu; marka veya cc sınırlaması olmadan toplumun her kesiminden cruiser custom chopper sürücülerine açıktır.

Saygılarımla Adnan Türker TOPCU
Türk Chopper MK Türkiye Genel Koordinatörü

Bu mesaj klübümüzün adının, bir yanlışlıkla, kötü bir olayda anılması üzerine düzeltme olarak yazılmıştır. Gerektiği takdirde motosiklet net adminleri bu mesajı editleyebilirler.

Belki ismimiz kastedilmemiştir ve uyruk olarak belirtilmiştir ama Fuarda stand sahibi olan Türk Chopper Motosiklet Klübü herhangibir kavgaya karışmamıştır.

Türk Chopper MK üyelerinin de ne yazık ki şahit olduğu kavga, farklı 2 renge sahip grupların, ülkemizdede faaliyet gösteren support klüpleri arasında çıkmıştır.

Türk Chopper MK güvenli ve toplu sürüşü ilke edinmiş, olgun doğal ve dürüst insanların oluşturduğu; marka veya cc sınırlaması olmadan toplumun her kesiminden cruiser custom chopper sürücülerine açıktır.

Saygılarımla Adnan Türker TOPCU
Türk Chopper MK Türkiye Genel Koordinatörü

Bu mesaj klübümüzün adının, bir yanlışlıkla, kötü bir olayda anılması üzerine düzeltme olarak yazılmıştır. Gerektiği takdirde motosiklet net adminleri bu mesajı editleyebilirler.

Evet sanırım öyle oldu.Türk chopper dan kastım bahsettiğiniz gibiydi.

resimler :
kopyalanamaz,
çoğaltılamaz,
hiçbir şekilde kullanılamaz.

harıka bır fuardı paylaşımlar için teşekkurler.(hanı bızım resımler pekı :( )

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
offf off

zzr1400 :joker:

s7300672qb0.jpg

Motosikleti
Forza250-cygnusL
abi yanlışınvar artıok bende yarışıyorum tmsf nin bu sene x-11 cup yarışları var.. klansmanda tek oldugum için bütün kupaları kazanmış bulunmaktayım :D:queen::queen:

Tek rakibim brıtısh airways diyosun yani..... :queen::queen::queen::queen:

Super Moderator
Rolo, o kart sallayan bendim, anca aklıma geldi:p

Fotoğraf konusunda da 3-5 bir şey var elimde ama ancak yarın eklerim herhalde...

Güzel fotolar çekmiş arkadaşlar. Özellikle bazıları motosikletlerdeki ayrıntıları da yakın plan çekip göstermişler.

İşte benim fuar özetim.
img1714mediumni1.jpg

img1715mediumcv9.jpg

img1716mediumra3.jpg

Bu italyanlar iş biliyor :cat:
img1717mediumgc2.jpg

img1718mediumrt0.jpg

Birisi ne kadar büyük olduğunu göstermeliydi :p Ben 168cm boyundayım. Ne kadar hayvani bişi siz düşünün artık.
img1719mediummk0.jpg

Tam bunun göstergelerini falan da çekecektim ki şarjım bitti:pale:
img1720mediumwt9.jpg

bu motoru istiyorum. Renk çok süper olmuş. Ama jantlar daha koyu olmalıymış.
img1711mediumvt9.jpg

img1712mediumdn2.jpg

img1713mediumsa1.jpg

Yine en güzel modeller Honda'daydı bence.Renkleri de başarılıydı.
Bu arada HeinGericke standına uğramamış kimse anladığım kadarıyla :queen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
bunlarda benim makinamdan.

kelleci Chris Pfeıffer ı videoya kaydediyo :D

işte bi kelleci vukuatı daha.resminin çekilmesini istemeyen kawasaki kızlarından birini motorundan kaldırdı adam,bide kendi resmini çektirdi kıza :D

kırmızıya ben binicektim::angry2::

arkadaşlar kymco standındaki sarı şekere asılmayın yengeniz olur:p evimin kadını çocuklarımın anası yapıcam onu:mrgreen::queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
resimler süper :cat: süper az hatta!!harika teşekkürler arkadaşlar emeğinize sağlık..

ankaradan gencay ve murat iyiki geldiniz :rendeer:

trakya mt sizi tanıdıgıma çok sevindim :rendeer:

ve izmirin gülü vasco :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar