Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yarın nasıl geçer bilmem ama bence önceki senelere nazaran çok sönük gibiydi fuar.
sana katılıyorum
yarın nasıl geçer bilmem ama bence önceki senelere nazaran çok sönük gibiydi fuar.
neredeyse sıfır fiyatına 2.el omotorlar varsana katılıyorumale:özellikle uçuk 2.el fiyatları ne iş hala anlayabilmiş değilim:silent:
Kim NederSe Desin En qüzeL StanD Kawasaki Deydi SÜper Di Hem Makineler Hem Tanıtım için Gelmiş ArkadşLarsüperdi
r:
r:
r: alacam uLen bi Zx 250 R
inat ettm
![]()
sana katılıyorumale:özellikle uçuk 2.el fiyatları ne iş hala anlayabilmiş değilim:silent:
al paşam al ama bi tur binerim :wiinkk:
bu fuar böyle moto şhow renkli geçer
sanki alacaksınızda bide 2 el pahalı diyosunuz ayıp ayıp![]()
al paşam al ama bi tur binerim :wiinkk:
bu fuar böyle moto şhow renkli geçer
sanki alacaksınızda bide 2 el pahalı diyosunuz ayıp ayıp![]()
sen dur cem abi. beni bekle süpriz yapıcam:cat::cat:
alacaz TaBi GKN bana 8 verirse aLıcaz
bitur neye binion sen hea
bi motorun bi kocası olur
aaa
bu forma yazdığım son mesaj silinmiş.arkadaşlar rahatsızlıklarımızı söyleyemeyecekmiyiz.niye var o zaman burası?motosiklet.net standına gittim yine söylüyorum.çoluğu çocuğu koymuşsunuz oraya gelenle gidenle ilgilenen yok.ben üyelere özel bir şeyde görmedim.koyduğunuz adamlar hoş geldiniz bile demiyor bir çıkarma bir şeker bile ikram edemiyor.kapatın o standı hocam kapatın.mesajımıda silmeyin herkes izlenimlerini yazsın!
Koyarsanız bir sayfaya 32000 resim açılmaz tabi... Baktığıma bakacağıma dapişman oldum.... 2 saattir br sayfayı açmıyor... Yorumları okumanın imkanı yok...r:
r:
r:
r:
en sonunda gittik şu motor fuarına ilk girişte solda metalci mi desem amerikanvari motorcular vardıkendimi amerikada hissettim... konuşamadım onlarla çok havalıydılar...