Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MOTOPLUS Motosiklet Fuar FOTOĞRAFLARI ve YORUMLARI
Motoru gördüm direk yanına gittim zaten gelme amaçlarımdan biriydi innova.KOnuştuk yetkiliyle.Enjeksiyonlu,nisan-mayıs gibi sunuluyor kesin di mi dedim kesin dedi.
bu forma yazdığım son mesaj silinmiş.arkadaşlar rahatsızlıklarımızı söyleyemeyecekmiyiz.niye var o zaman burası?motosiklet.net standına gittim yine söylüyorum.çoluğu çocuğu koymuşsunuz oraya gelenle gidenle ilgilenen yok.ben üyelere özel bir şeyde görmedim.koyduğunuz adamlar hoş geldiniz bile demiyor bir çıkarma bir şeker bile ikram edemiyor.kapatın o standı hocam kapatın.mesajımıda silmeyin herkes izlenimlerini yazsın!
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bitmedi.........
özellikle söylemeliyim ki geçen seneki fuara göre hayli sönük geçti. sıfır fiyatına yakın 2.el motosikletlerin fiyatları ise beni oldukça şaşırttı. resmen 2.el piyasasının çok çok üstünde rakamlar isteniyor
Bir kaç resimde benden....
Vasco Erhan ve ben yavf Erhan dombili baykuş gibisin heee
3E bir arada ERDİNÇ-ERHAN-ERHAN
İş arkadaşım murat saolsun arabasıyla fuara bıraktı bizi:cat::cat::cat:
Race Motor da başka duruyo canım:cherry::cherry::cherry:
ya çok süper olmuş resimler.gönderen herkese teşekkürler.neden izmir'de de bu şekilde kapsamlı bir fuar olmaz bilmem ki?uzak kalıncada resimleri izlemekle yetiniyoruz.