merhaba arkadaşlar

arkadaşlar herkese merhaba geçenlerde sohbet ettiğim bir arkadaşımdan tavsiye alarak yaklaşık 1 haftadır siteyi takip ediyorum yardımlaşma ve sohbet ortamı gerçekten çok güzel ve seviyeli. bu nedenle sizlerle tanışmayı çok isterim.

adım Cem istanbulda yaşıyorum 28 yaşındayım anadolu yakasında oturuyorum ve iş yerim avrupa yakasında hergün yaklaşık 60km motorumla yol yapıyorum.

motorum asya 150t(sarı)

yolda birçok motor sürücüsüyle karşılaşıyorum belki onlardan biride bu siteye üyedir. Burdan da sohbet etme imkanı bulabilirim.

Gördüğüm kadarıyla aktivitelerinizde var elimden geldiğince (işten fırsat bulabilirsem) katılmaya çalışırım. Herkese tekrardan iyi günler.

Not:Akşam eve döndüğümde resim de eklerim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
usta H.g Aramıza Kazasız Belasız Sürüşler... Aktiviteler Had safhada Bu aralar :) Tanışmak için Falan Çok iyi Bi Zaman Yani :) Topicleri Takip Edersen Fuar Organizasyonu Falan :) Bikaç Aktivite var şu anda Planda

hoşbulduk

pazar günü bende fuara gitmeyi planlıyorum motosiklet.net standı kurulmuş öğrendiğim kadarıyla yüz yüze de tanışabiliriz orda...

Selam,

Hoş geldin.. Bende 5 gün önce katıldım bu güzel insanların arasına ve dünyam değişti dilerim aynı duyguları sende paylaşırsın. Burada kısaca kendilerine MT grubu diyorlar, bende artık MT liyim tabiki.
Burak

aramıza hoşgeldin kardeş pazar günü tanışırız gelirsen kahvaltıya :rendeer:
kalıcı olursun inş kazasız yollar:rendeer:

sabah uyanabilirsem kahvaltıyı kaçırmam gelirim kesin gördüğüm kadarıyla katılım çok fazla diğer üyelerle tanışmak için çok iyi bir fırsat ama en kötü ihtimal fuar alanında site standında görüşürüz...

Super Moderator
ailemize hoşgeldin :rendeer:
umarım kalıcı ve katılımcı olursun:wiinkk:

aramıza hoşgeldin umarım keyifli ve eğlenceli vakit geçirirsin ::tutkuy::

Hoşgeldin arkadaşım hakikaten motosikletin rengi çok güzel kazasız belasız kullanman dileğiyle.:)

ailemize hoşgeldin :rendeer:
umarım kalıcı ve katılımcı olursun:wiinkk:

aramıza hoşgeldin umarım keyifli ve eğlenceli vakit geçirirsin ::tutkuy::

hoşgeldin arkadaşım motorun rengi çok güzelmiş kazasız belasız kullan :)

Hoşgeldin arkadaşım hakikaten motosikletin rengi çok güzel kazasız belasız kullanman dileğiyle.:)

Hoş geldin ve hayırlı olsun.

teşekkürler elimden geldiği kadar katılımcı olmaya ve bilgi paylaşmaya çalışıcam tabi sizlerin paylaşımlarından da faydalanırım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar