arkadaşlar,sabah incirlik hava durumunda %40 olan yağış ihtimali,şuan,%30'a düşmüş pazar için.bilgilerinize.
pazar günü adanadayım, motor zaten orada. gezi programını açıklarsanız katılmayı arzu ederim.
arkadaşlar,sabah incirlik hava durumunda %40 olan yağış ihtimali,şuan,%30'a düşmüş pazar için.bilgilerinize.
pazar günü adanadayım, motor zaten orada. gezi programını açıklarsanız katılmayı arzu ederim.
hangi bölümü ?![]()

4 sezonYağışlı olursa B planı ney :silent:
Bölümüdemi varr:
Yavv ciddiye alınacak yazılarımı ciddiye almazsınız,en ciddiye alınmayacak yazımı ciddiye almışsınız,ne başkanı yaa,ben leyleklerle haşır neşirim,bi kurtulabilirsem,belki....:queen:
Hasan abi yazdığın üslüp hiç hoşuma gitmedi, iki dakkada gıcık aldım senden,sen şimdi bu kulübü tanımak için,kanun hükmünde karar namede istersin...:cherry:
Mali senin için başkanın kim olduğu farkedermi zaten katılmıyorsun hiçbir etkinliğe
Hasan abi yazdığın üslüp hiç hoşuma gitmedi, iki dakkada gıcık aldım senden,sen şimdi bu kulübü tanımak için,kanun hükmünde karar namede istersin...:cherry:
Günaydın... Muzaffer hocam hava yağışlı olmaz ise Pazar sabahı 09.00 Mersin tarafı mola... Rota: Gülek... Kartopu, sucuk...
Beleş birşeyler varsa size katılmaktan şeref duyarım![]()