2010 Mission One

Mission Motors firması, 2010 yılına dünyanın en hızlı elektrikli üretim motorunu sunmaya hazırlanıyor. Firmanın açıklamasına göre 150 mph (yaklaşık 241 km/s) hız yapacak araç tek şarj ile 150 mil yol yapabilecek. Lityum-iyon bataryaya sahip One modelinin ilk 50 ünitesinin 2010 model olarak £60,000 yurt dışı etiket fiyatı ile özel sürüm olarak satılması bekleniyor.
spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

spacer.gif

missionone3as7he7.jpg

missionone4ra1sb2.jpg

missiononevn3yx1.jpg

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

ii tasarlanmış ekonomik ve çevreci görünüyor da
aynı verim ve performansı alabilecekler mi ağırlık nedir acaba ?
keyif sürüş oranı nedir ki ?

Şarj süresine acaba =)
Birde bu konuyla alakasız bi soru sorucam,Yes Man filminde bi ducati vardı 4 silidirli enduro =)
Modelini bilen varmı ?

Hypermotard S imiş =)

peh.. çift silindirmiş bu Hypermotard S ama feci derecede 4 silindir sesi veriyordu :p

Son düzenleme:
Ben hiç beğenmedim legodan yapılma gibi.Açıkçası böyle motosikletleri görünce geleceğin gelmesini hiç istemiyorum.Teknoloji geliştikçe motorlarda çirkinleşiyor biçimsiz bir hal alıyor.

Mersin İl Temsilcisi
Yandan Delikli Biriket Gibi Olmuş, Parabol Motif Kullanılsa Daha Estetik Ve Yumuşak Olurmuş Bence...

ne biçim iğrenç tasarımlar yapmaya başladılar ya, gelecek motordanda sogutacak adamı.....

fiyat ulaşılmaz düzeyde, halka inmesi için kaç yıl beklemek gerek ?

jr.

bunda şimdi motor sesi yok ya vızzzzzz die gidiyo. bi hoperlor duzeneği ile motor sesi de wersinner bari.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Alirim ben!
deponun ustune de dantel kanaviçe falan ordururum hanima.
Guzel durur.
:bounce:
::gozluk::

Ben hiç beğenmedim legodan yapılma gibi.Açıkçası böyle motosikletleri görünce geleceğin gelmesini hiç istemiyorum.Teknoloji geliştikçe motorlarda çirkinleşiyor biçimsiz bir hal alıyor.

Sen buna kırmızı şerit, akrep-makrep takar, vaziyeti kurtarırsın. :queen:

Ben de hiç beğenmedim. Eti negro nun bisküvi desenine benzemiş:farao:

Yıllar geçtikce niçin bozarlar şu tasarımları anlamıyorum.Yada bizmi yeniliklere açık değiliz eski tasarımlar bizde yermi etti ?

çok para :) şarzlı bisikletler zaten yetiyo canımıza sessiz sessiz geliyorlar yanımıza :) kaç tanesini devirdim sırf bu yüzden. bunla hayal bile edemiyorum bi arabanın yanından 120'le geçerken...

Bu tür motosikletlerin yaygınlaşması için her türlü fedakarlığa hazırım mesela kendi motorumu bu tür projelere kaynak sağlaması için bağışlıyorum :D

Bu ne yaw iyice şaşırdılar istemiyorum ben teknoloji motorlar motorluktan çıktı :farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar