davatiye isteyen arkadaşlar kapıya geldiğinizde sıkıntı yaşarsanız alo demeniz yeterli gelip kapıda davatiyelerinizi verebilirim.
0 542 7624303
0 506 9393996
Cumartesi orada iseniz sizi rahatsız edebiliriz.
davatiye isteyen arkadaşlar kapıya geldiğinizde sıkıntı yaşarsanız alo demeniz yeterli gelip kapıda davatiyelerinizi verebilirim.
0 542 7624303
0 506 9393996
kapıya gelin yeter3 adet bilet lazım,kaldıysa tabiki?
Teşekkür ederim.kesinlikle ordayım ve fuar süresince de ordayım olduğu kadar paylaşırız sıkıntı yok.
kapıya gelin yeter
arkadaşlar cumartesi ve pazar günleri fuar giriş kapısı 11. HALL girişinin sağında saat 13:00 da ve saat 15:00 da olmak üzere iki kere davetiye dağıtımı yapılacak Alper_tim tarafından..
Tamam ama 2 davetiye lazım. Babam ve ben.
0 542 7624303
0 506 9393996
kesinlikle ordayım ve fuar süresince de ordayım olduğu kadar paylaşırız sıkıntı yok.
kapıya gelin yeter
0 542 7624303
0 506 9393996
abi ben yarın davetiye almaya gitsem bu sürücü kursuna acaba davetiye var mıdır ? şimdiden teşekkürler.
ümmet kardeş bende kendimde vip var birde yedek almışdım arkadaşıma vardı oglumuda getircegim ona yetmiyordavatiye isteyen arkadaşlar kapıya geldiğinizde sıkıntı yaşarsanız alo demeniz yeterli gelip kapıda davatiyelerinizi verebilirim.
0 542 7624303
0 506 9393996
kesinlikle ordayım ve fuar süresince de ordayım olduğu kadar paylaşırız sıkıntı yok.
kapıya gelin yeter
0 542 7624303
0 506 9393996
beklerim ilkaycım görüşürüz tabikiümmet abi ben sana ulaşacam ama bilet için değil oralara kadar gelmişken senide görmeden olmaz :cat:
sen gel kapıda veririm ben sana davetiye sıkıntı yokabi ben yarın davetiye almaya gitsem bu sürücü kursuna acaba davetiye var mıdır ? şimdiden teşekkürler.
ne kızması yaw gelin gelin problem yokÜmmet abi şimdiden soliim cumartesi seni rahatsz ederiz babamla kızmak yok sora xD
tabi olur ben içerdeyim tel etmeniz yeterümmet kardeş bende kendimde vip var birde yedek almışdım arkadaşıma vardı oglumuda getircegim ona yetmiyor
ban 1tane bilet lazım olacak seni yukardaki numardan arasam gelince pazar 1tane bilet ayarlarsan memnun olurum :cat::rendeer:
kesinlikle çekmezsinBande cuma geleceğim Ümmet abi sizi orada arasam inşallah bilet konusunda sıkıntı çekmem.1 adet
kesinlikle sıkıntı olmaz buyurun gelin rahat olunİl dışından akrabalarımda geleceğinden ve davetiye bulamadığımızdan acaba pazar günü bizde kapıdan size ulaşsak problem olurmu ? 7 kişi olacağız. Kesin birşey söylerseniz sevinirim.
beklerizallah razı olsun senden ümmet abi yarın rahatsız edicem seni:rendeer:
nedemk kardeşim yeterki imkan olsun,sizlerin zaten burda olması lazım.Ümmet abi tel ile aradım okey verdin teşekkürler. Eşimle gelicem son dakka oda gelicem dediği için bilet bulamamıştım..