MOTOPLUS Motosiklet Fuarı için ÜCRETSİZ DAVETİYE alabileceğiniz yerler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar cumartesi ve pazar günleri fuar giriş kapısı 11. HALL girişinin sağında saat 13:00 da ve saat 15:00 da olmak üzere iki kere davetiye dağıtımı yapılacak Alper_tim tarafından..

davatiye isteyen arkadaşlar kapıya geldiğinizde sıkıntı yaşarsanız alo demeniz yeterli gelip kapıda davatiyelerinizi verebilirim.
0 542 7624303
0 506 9393996

kesinlikle ordayım ve fuar süresince de ordayım olduğu kadar paylaşırız sıkıntı yok.

kapıya gelin yeter

ümmet abi ben sana ulaşacam ama bilet için değil oralara kadar gelmişken senide görmeden olmaz :cat:

abi ben yarın davetiye almaya gitsem bu sürücü kursuna acaba davetiye var mıdır ? şimdiden teşekkürler.

davatiye isteyen arkadaşlar kapıya geldiğinizde sıkıntı yaşarsanız alo demeniz yeterli gelip kapıda davatiyelerinizi verebilirim.
0 542 7624303
0 506 9393996
ümmet kardeş bende kendimde vip var birde yedek almışdım arkadaşıma vardı oglumuda getircegim ona yetmiyor
ban 1tane bilet lazım olacak seni yukardaki numardan arasam gelince pazar 1tane bilet ayarlarsan memnun olurum :cat::rendeer:

Bande cuma geleceğim Ümmet abi sizi orada arasam inşallah bilet konusunda sıkıntı çekmem.1 adet

kesinlikle ordayım ve fuar süresince de ordayım olduğu kadar paylaşırız sıkıntı yok.

kapıya gelin yeter

İl dışından akrabalarımda geleceğinden ve davetiye bulamadığımızdan acaba pazar günü bizde kapıdan size ulaşsak problem olurmu ? 7 kişi olacağız :) . Kesin birşey söylerseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Ümmet abi tel ile aradım okey verdin teşekkürler. Eşimle gelicem son dakka oda gelicem dediği için bilet bulamamıştım..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ümmet abi ben sana ulaşacam ama bilet için değil oralara kadar gelmişken senide görmeden olmaz :cat:
beklerim ilkaycım görüşürüz tabiki

abi ben yarın davetiye almaya gitsem bu sürücü kursuna acaba davetiye var mıdır ? şimdiden teşekkürler.
sen gel kapıda veririm ben sana davetiye sıkıntı yok

Ümmet abi şimdiden soliim cumartesi seni rahatsz ederiz babamla kızmak yok sora xD
ne kızması yaw gelin gelin problem yok

ümmet kardeş bende kendimde vip var birde yedek almışdım arkadaşıma vardı oglumuda getircegim ona yetmiyor
ban 1tane bilet lazım olacak seni yukardaki numardan arasam gelince pazar 1tane bilet ayarlarsan memnun olurum :cat::rendeer:
tabi olur ben içerdeyim tel etmeniz yeter

Bande cuma geleceğim Ümmet abi sizi orada arasam inşallah bilet konusunda sıkıntı çekmem.1 adet
kesinlikle çekmezsin

İl dışından akrabalarımda geleceğinden ve davetiye bulamadığımızdan acaba pazar günü bizde kapıdan size ulaşsak problem olurmu ? 7 kişi olacağız :) . Kesin birşey söylerseniz sevinirim.
kesinlikle sıkıntı olmaz buyurun gelin rahat olun

allah razı olsun senden ümmet abi yarın rahatsız edicem seni:rendeer:
bekleriz

Ümmet abi tel ile aradım okey verdin teşekkürler. Eşimle gelicem son dakka oda gelicem dediği için bilet bulamamıştım..
nedemk kardeşim yeterki imkan olsun,sizlerin zaten burda olması lazım.

gelişimi aradık dayak yemediğimiz kaldı. yok efendim matbaalarmıymış, sürekli bilet mi basıyorlarmış.. yapmayacaksan üzerine alma sorumluluk..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar