kendi başına proğram yapma okadarrrr:bounce:zaten gereken konuşuldu toplantıya gelmediğin için bazı konuları bilmiyorsun beni cepten ara seni bilgilendirim okadarrr:bounce:zaten pazar gezisi olacak sen kaygılanma okadarrr:queen::queen:
Son duruma göre sigara içen, içmeyen ve durumu bilinmeyenler listesi.
İçenler
Endurocu01 (Cengiz)
Barbudos (Gökhan)
zion1 (Cengiz)
adanalı (Bora)
SARHOŞ (Tekin)
demirgursel (Gürsel)
turgayçincan (Turgay)
ciiqu (Nuri)
İçmeyenler
Makine (Hasan)
Janti (Birkan)
muzaffer1968 (Muzaffer)
fevri (Murat)
frdndl (Ferda)
haluka28 (Haluk)
ahmetnr (Ahmet)
Naci63 (Veyis)
fuatbmw01 (Fuat)
01esintisi
Durumu bilinmeyen
osmx (Osman)
azgurbuz (Zafer)
M.Ozbayrak (Mustafa)
celikgürsel (Gürsel)
fazerr (Zafer)
efendy_iso (İsmail)
mehmetilgaz (Mehmet)
HaYaLeT01 (Murat)
Tequ (Mehmet Ali)
CERREZCI (Recep)
simyacı (Ümit)
muzo yağmurda arabanlamı gidecen geziye:silent:yoksa motorlamı yağmur yağarsa nuri abinin oraya bile gelemezsin motorla aha buraya yazıyom ogaddarr:bounce:
hade bakem,görecez ben sağnak yağmurda yağsa gelicem tabi hastane işi olmazsa,ama sen yağmurda motorla çıkcen buna kargalar da güler bende:queen:
slm arkadaslar dun toplanti degilde toplanmak guzeldi bu alemde yeni oldugum icin kim ne derse varim ve pazar yagmurda yagsa her yere gelirim hoscakalin
Sagol Cengiz abi gercekten baskanimiz super fakat her seye tamamda istedigi motorla tek teker giderse bizim havamizi sondurur diye dusunuyorum bu kararina bi onlem alabilirsek daha iyi olur
Görecez :bounce: ama pazar günü dört duvar arasında tıkılmak istemiyomr:
Muzaffer beni tanidinmi belen gezisinden
muzaffer motoru incitmeden indirip kaldırıyor derkenkrikomu var yoksa başka bişeymi
mesayim bitti ben eve gider hade iyi akşamlar,
Sagol Cengiz abi gercekten baskanimiz super fakat her seye tamamda istedigi motorla tek teker giderse bizim havamizi sondurur diye dusunuyorum bu kararina bi onlem alabilirsek daha iyi olur
baskaniniz kim pardon?![]()
sana ne olm, toplantıya geldiğin mi var...:mrgreen: