işte buda bnım cevairrr

yıkayamadık cevarırı işler yogun resımlerı bıle zor cektım

hıdrolık kapalıgın oldugu yerde gzl bi kol saatı wardı analog ama çaldıler ş...ler

yapılacak saha çok iş warr kolonların oldugu yer fiber yapılacak direksiyonu harley tıpı yapmayı düşünüyorum zaten rs lerın ayak basma yerı yanı orta kısımda bı aku yerı daha war ordada 6a aku yanı ıkı aku war biri 6a digeride 7a bide akşam resım cekerım inş bi tane ışık war sadece motorda

egzoslar hakkında manyak bı fıkrım war ama hala araştırma içindeyım bi olursa manyak olacak bi ilk olacak araştırmam netlessın haber werecem sizi biraz meraklandırayım hem 100lt gıbı bi rakam werıyorsunuz tahmınce hemde manyak bi goruntu elde ediyorsunuz suanda hıc bır scooterda gormedım bunu
yorumlarınızı beklıyorum ıyı yada kotuu

Son düzenleme:
saolun arkadaşlar scooter'lar ıcınde sadece bu tıpı sevıyorum bide 600rr başka hıc bı motor hoşuma gıtmıyo acaba diyomkı burgman 650 motoru mu koysak buna artık hızı kesmıyo bnı bu ney yaa 110-130 :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun ,güvenlik başta olsun.

Hayırlı olsun kazasız belasız.
Fakat RS151 in orasını burasını fazla kurcalamaya gelmez :bounce: elinde kalır:wiinkk:

nazar deydırdınız motora hee bugun gazı bırakıyom kut stop edıyo nıe yapar bunu bakmaya fırsatım olmadı sahsen

hayırlı olsun güzel yapmışsın motoru ...
650 burgman motoru takılabiliyomu bunlara dehşet bişi olur :cat:
110.130 mu yapacak o motoru takınca..

hayırlı olsun güzel yapmışsın motoru ...
650 burgman motoru takılabiliyomu bunlara dehşet bişi olur :cat:
110.130 mu yapacak o motoru takınca..

şuanda o kadar yapıyo burgman işin şakası zaten oldu olacak 1000rr koyalı yada tofaş motormu koysak :D

o bu degılde bu arka jant we lastıkte oynama yapmam lazım buna göre nasıl bişey yapabılırız lastıgı genişletsek

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar