Motor Alıcam Ama 20-25 000 tl Civarlarında Bişeyler Önebilirmisiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar zaten elinde 125lik vs. varmış ve kendince kullanmayı biliyor model o zaman 600 büyükmü gelirki?
Ve sexy motorcuyu bende severim bana yardım kampanyası yapın demişti banada yapın.:queen:

sexy_motorcu uçtu gitti zaten cem_070 ve sexy motorcu aynı kişiymiş birden kendimi dedikoducu yaşlı kadınlara benzettim..

:) (sadece bir gülücük attım neden fazladan birşeyler yazmam gereksinki of forum kuralları of:))
:queen:

Son düzenleme:
yahuu abi o zaman 2. el cbr 125 rr alım bi kaç ay sonra daha yüksek alıyım yoksa para elimde eriyecek :D

CBA

yahuu abi o zaman 2. el cbr 125 rr alım bi kaç ay sonra daha yüksek alıyım yoksa para elimde eriyecek :D

aynen kardeş git bitane temiz 2 el cbr 125 al.ilk motorun düşersin şaraşrsın çizilir eder üzülme,hemde para kaybın çok olmaz.Tam pişincede büyütürsün.

aynen kardeş git bitane temiz 2 el cbr 125 al.ilk motorun düşersin şaraşrsın çizilir eder üzülme,hemde para kaybın çok olmaz.Tam pişincede büyütürsün.

Ben zaten para kaybım olmasın diye istiyodum madem öyle cbr 125 le başlayalım bi kaç ay sonra bi konu daha açarım :D :D

sexy_motorcu uçtu gitti zaten cem_070 ve sexy motorcu aynı kişiymiş birden kendimi dedikoducu yaşlı kadınlara benzettim..
bu gerçek mi yoksa tamamen bi şaka mı:silent:
bence bu topiği açanda aynı kişi
aynı şeyi bende düşündüm ama bu arkadaşın 20-25 in TL si var fark ortada:mrgreen:
Ben zaten para kaybım olmasın diye istiyodum madem öyle cbr 125 le başlayalım bi kaç ay sonra bi konu daha açarım :D :D

para kaybı niye ben onu anlamadım arkadaşım yatır bi bankaya paşa paşa takılsın para orda:cat:

aynı şeyi bende düşündüm ama bu arkadaşın 20-25 in TL si var fark ortada:mrgreen:

para kaybı niye ben onu anlamadım arkadaşım yatır bi bankaya paşa paşa takılsın para orda:cat:

YOK HOCAM O DEDİNİZ KİŞİYLE ALAKAM ZATEN MOTORLARA BAKARKEN KAZAYLA BULDUM SİTEYİ :D

BANKAYA YATIRRIMDA ORDAN TEKRAR ÇEKER YERİM O PARAYI :D AMA SABIR ETCEZ BAKALIM :D

Gerçek gerçek demin skulhunter topic açmıştı ama mesaj yazılmdığı için anasayfadan gitmiş..

YOK HOCAM O DEDİNİZ KİŞİYLE ALAKAM ZATEN MOTORLARA BAKARKEN KAZAYLA BULDUM SİTEYİ :D

BANKAYA YATIRRIMDA ORDAN TEKRAR ÇEKER YERİM O PARAYI :D AMA SABIR ETCEZ BAKALIM :D
bişey olmaz korkma sen 600lük makinanın aşkıyla o paranın 1 lirasına bile dokunamazsın:wiinkk:
Gerçek gerçek demin skulhunter topic açmıştı ama mesaj yazılmdığı için anasayfadan gitmiş..

ben bulcam şimdi onu dur:queen:

buldum harbiden iki üyeliğide iptal etmişler ama adam yılmamış yine burda birazdan damlar bu topicede:queen:

Son düzenleme:
1.500 tl ile jinlun 150 al bin zaten hergün biyeri kopar düşer sende bu sayede 3 ayda motor uzmanı olursun gaz teli kopar elinle çeker gidersin vs..sürekli kurcacalarsın sonra hurdaya mı çıkarırsın 500 e mi satarsın ne yaparsın bilinmez.tabi 3 bin tl ye de kasktı koruma vs al(fiyatı yukarı aşağı çekebilirsin kendine werdiğin değerle alakalı)m kadlı sana 20.500 tl bu paranında 15 bin tl si ile sanaarkadaşımın 2006 model CBR600 RR ını alırız =) siyah ve çizik yok temiz ötesi kalır eline 5.500 onuda yersin işte çeker çeker bankadan =) şaka bi yana ben yaşadım biliyorum jinlunum war hergün içini açıyoruz servisten çıkmıyoruz :D

Bence ilk once fuara git ve korumalarini tam tekmil al daha sonra ehliyetin varsa egitimlere katil fuarda veriliyordu sanirim en son olarakda bize katil 125 veya 250 ile ha yok ben guvenirim kendime diyorsanda 600 luk alirsin ben su an kullandigim motosikleti satarsam eger ki ben cok ama cok memnunum.1000lik gsxr alirdim.

O para bnde olcak direk KTM yetkili satıcısının bayiine dalarm ooffff offff bnce al bi cross dağ tepe takıl :mrgreen::mrgreen:

Bende olsam kesin enduro tarzı bir şey alırdım para kalırsada hemen büyük bir gezi.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar