Osmaniye Emniyet Müdürlüğü İletişim Kampanyası

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
“Motosikletleri Fark Edin” projesinden daha evvel bahsetmiştik. Bir kaç gün evvel “Balıkesir’li Motorseverlere Belediye Desteği” başlıklı bir haber yayımladık. Bunlar güzel gelişmeler, bir diğer güzel gelişme ise Osmaniye ilinden.

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü, motosiklet kullanımında kask takılmasını özendirmeyi amaçlayan bir iletişim kampanyası başlatmış.

Başıma Gelen En Güzel Şey, Kaplumbağaların Ömrü Neden Uzun Olur, Kaza Anında Seni Korur, Sıfır Tolerans konu başlıklarında hazırlanan görseller ile yütülen kampanyanın amacı sürücüleri bilinçlendirerek kask takmaya teşvik etmek.

Başta Osmaniye İl Emniyet Müdürü Sayın Halil YILMAZ olmak üzere, tüm Osmaniye Emniyet Müdürlüğü teşkilatına motosiklet kültürünün ve bilincinin yerleşmesi adına yapmış oldukları bu kampanyalarından dolayı yürekten teşekkür ederiz.

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü web sitesine gitmek için tıklayınız.

kask02qn1.jpg

kask01kt7.jpg

kask03zb6.jpg
kask04vo3.jpg

Kaynak: Moto Aktuel Motosiklet Haber Portalı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok Güzel Bi Uygulama İstanbul Emniyetininde Böyle Çalışmalar Vb. Seminerler Gelmesi Dileğiyle... :)

Gerçekten çok önemli bir atılım da Osmaniye'den , gerçekten belediye çalışanları tebrik etmek gerekli .. Özellikle motorlarının üstüne yatarak hız yapan insanların olduğu bir kentte bunu yapmaları gerçekten çok güzel .. TEBRİKLEr... Ayrıca Balıkesir Belediyesine de tekrar teşekkürler... Fatura bu ay baya fazla gelmiş ama yazıyı görünce faturayı pek sallamamış babam:d

harika bir çalışma olmuş
demekki bir kaç adım atılınca karşılığını alıyoruz
şahsım ve bütün motosiklet kullanıcıları olarak istanbul emniyet müdürlüğüne bu kampanyayı örnek göstererek bir kampanya başlatması için mail attım
umarım görmezden gelmezler

hakikaten çok etkileyici ve akılda kalıcı ama tabi anlayana ve anlamak istetyene:cat:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Osmaniye emniyetini tebrik ettim.
Sizler de web sitelerine girerek ziyaretçi defterine bu konudaki olumlu dusuncelerinizi yazarak pozitif isler yapan bu teskilati onurlandirirsaniz, bu onlara ayri bir guç ve heyecan katacaktir.
Hadi arkadaslar.
Bir tesekkur bile bizim icin bir adim atan bu arkadaslara destek olacaktir.
:cat:

Osmaniye Emniyet Müdürlüğüne ve desteğini esirgemeyen Emniyet Mensuplarına bende çok çok teşekkür ederim .... Ama ben bu kadar içten teşekkürleri İstanbul Emniyetine' de etmek isterdim ve burada bir etkinlik bir kampanya başlatılmış olsa destekçileri olarak bizleri bir düşünsenize ...

işin yarısı tamamlanmış
hiç başlanmamışta olabilirdi
güzel akılda kalıcı bir kampanya olmuş ilgilenen ve emek harcayan herkeze sonsuz teşekkürler devamlı olması dileğiyle

Gercekten tebrik ederim. Bu kadar emek harcanmis ince dusunulmus ve harika sonuclar cikarilmis. Gorsel yayinin etkisi en dogru sekilde kullanilmis. Koca buyuk sehir belediyeleri ayakta uyurken Osmaniye gibi sakin bir ilce ise sikica sarilmis bile. Sapkami saygi ile cikariyorum

Arada güzel şeyler de olmuyor değil :)

Kaplumbağa kabuğunu iyi düşünmüşler, tebrikler Emniyet.

sayın müdürümüze teşekkürler biz sattığımız motorsikletlerekask zaten hediye ediyoruz böyle bi kampanyayı motorsiklet bayileriylede paylaşsa daha güzel olurdu diye düşünüyorum ve osmaniye ili için etkinlikler düzenlenmesini motorsiklet kültürünü osmaniye halkına bilinçlendirmeyi hedefledik hep ama herzaman tek başımıza kaldık kimse bizi desteklemedi sayın müdürümüzden isteğiimiz destek

İzmirdede bornova dolmuşlarının arka camlarına asılı.

Koruyucu Başlık hayat kurtarır konulu bir poster var.

tebrikler gerçekten güzel bir adım güzel bir çalışma. umarım diğer belediyelerede örnek teşkil eder...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar