Lpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar yine ben selam
LPG ile çalısan motor var mı?

var bi ara eklenmişti konu olarak fakat o özel yapımdı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Peki Km De Ne Yakıyormus ?

yurt dışında bulunmakta yasal olam ülkeler war ama türkiyede geçerli değil şu an bununla ilgili bi yasa yok yada izin

bildiğim kadarıyla antalya sanayide bi motosikletçinin scooter'ı piknik tüpüyle çalışıyormuş bir arkadaş anlatmıştı şaşırdım ama olamaz diye bişe yok

TR'de mevcut...
bi tane Mondial 150zat da vardı bi de sahibinden.com da Honda dylan da görmüştüm 3/2 oranında tasarruf sağlıyordu hatırladığım kadarıyla ama ne kadar sağlıklı (hem motor ömrü, hem de can sağlığı) bilemem ama yapan var yani..

lpg en iyi hangi renk motora gider?

sen sormadan ben sorayım nasılsa kitlenecek birazdan:p

ben görmüştüm bi tane 1000lik hondanın arkasında ki büyük çantaya ufak tüp takmış adam aynı lpg yani ,resmin görmüştüm zannedersem işe yarıyodur:)

atiker sıralı motogaz sistemleri yapıyormuş.. dizilerde falan reklamları çıkıyordu. ama motorun en az 800cc olmalıymış ve 2004 sonrası modellere uygulanıyormuş. birde italyan malı motorlara yapılması yasakmış.

Lpg kuru çalışır zaten motorlar bi damla yağla çalışıyo yağı bitiverir,1500km'de değiştiriysunuz artık 500 km'de bir yağ değiştrirsiniz.

evet lpg takılıyor ben müşterimin mondial agk sine takmıştım iki hafta kullandık çekişinde hiç bir farklılık olmadı ama benzinden fazla yaktığı için söktük bizimki tamamen deneme amaçlıydı.

ya arkadaşlar ne LPG si ya 1litre benzinle küçücük 125 cc motorun aldıgı 1lt yag ve sadece hava sogutmasıyla ne ekonomisidir bu ya? zaeten benzin düştü 2.80 lere bakın keyfinize çevirin kaz kolunu düşünmeyin sızdımı varmı yokmu diye.

depoyu 10 ytl ye fulluyorum 100-110 km sorunsuz gidiyorum.LPG olursa motorda subaplar biter hemen deviri yüksek olduğu için motorlar hasar görebilir

Almanyada bmw motosikletler icin izin belgeli uretimi ve satisi mevcut firma adini hatirlayamiyorum ancak natural gas diye aratiliyordu saniyorum.ilgili arkadas bakabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar