[MT İstanbul]08/02/2009 Fuar Öncesi Kahvaltı Buluşması

Çok özür dilerim ümmet abi ::blushani profiline ve yaşına bakmadan yazdım o kardeş sözcüğünü yoksa ne haddime!!! abi eğer kadıköy tarafından gelceksen benim motorla gidelim derim??? belki böyle affetirebilirim kendimi???

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çok özür dilerim ümmet abi ::blushani profiline ve yaşına bakmadan yazdım o kardeş sözcüğünü yoksa ne haddime!!! abi eğer kadıköy tarafından gelceksen benim motorla gidelim derim??? belki böyle affetirebilirim kendimi???
canım benim ya özüre gerek yok yanlış anlaşılmalar herzaman olur unut gitsin,kağthanede kalıyom ben vaktin uygunsa beklerim birlikte gideriz.

canım benim ya özüre gerek yok yanlış anlaşılmalar herzaman olur unut gitsin,kağthanede kalıyom ben vaktin uygunsa beklerim birlikte gideriz.

abicim ben haremden vapurla eminönüne geçmeyi ordanda sahilden floryaya doğru yol almayı düşünüyorum!!! kağıthane çok tersimde kalıyor eminönünde buluşabilirsek ordanda gidebiliriz :silent:

herkese selamlar.... anadolu yakasından geçecek olanlar; o gün buluşup beraber geçeriz....

ben kartal E5'ten geliyorum... en azından haremde buluşuruz....

Misafir Getiricem Yau Kim Dedi Getirmiorm :D iLk Önce Kendime Bi Yer BuLiim SOnra Misafirimede Yer BuLcam :D merak eTME Sen :D :queen::queen:

3 Ve Yukarı yaşLı ingilizLerden oluşan açık Grubumuza Senide bekleriz UmutKOO :)

Hea abi bide Ben misafir Getirmeye korkuyorum artıkın haberin olsn :D

biz misafir getirirken korkmuyoruz sen niye korkuyorsun anlamadım
:wiinkk::bounce::bounce::wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aslında Getirmekten Korkmuyorum :D sizden Heran HerŞey BeqLenebilio :)

Aslında Getirmekten Korkmuyorum :D sizden Heran HerŞey BeqLenebilio :)

sen dur o zaman bunları yüzümüze söyle misafirinin yanında ama :wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk:

ben derimki mej dikkat et ilk defa gelen arkadaşlar bizi yanlış anlıcak bence düzelt yazdıklarını :rendeer:

Son düzenleme:
eeevvveeeeeetttttttttt bende gelcem tabiki arkadaşlar çok açım toplu bi gidiş olucakmı acaba eyer olursa biyer belirleyelim ve beraber gidelim:cat: nedersiniz olmazsa anadolu gurubuyla sirkecide buluşup hepberaberde gidebiliriz nasıl fikir ama cevaplarınızı bekliyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Wuuu qimseye yapmaz bı kıyağı ne çıkarı var acaba desem uyarılırmıyız acaba qene :)

anadolu yakasından gelicekler haremde buluşsak olurmu arabalı vapur ile geçeriz????

NOT: BENDEDE DAVETİYE YOK FUAR İÇİN NAPCAZ :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
waLLa bilmiorm Bu o Arkadaşlara Yol Su ElekTrik Yani Çay Dürüm Vs. Bilimum Yicek içicek Ismarlamak olarak Geri Dönebilir :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar