aynen abi ben o yaratıktan korktum ama 
aynen abi ben o yaratıktan korktum ama![]()
Korkma Oğuz..Zararsız bir balık o, yalnız duyduğuma göre eti lezzetli değilmiş..
ale:
Kadri ai o birşey değil burda denize girmeye korkuyorum ben![]()
küçükken ki söylentiler yüzünden 20 metre bıle acılamıyorum büyük balık ısırır diye kaldı ki![]()
; ufak balıklar bıle 2 metreye kalmaz ısırıp kacıyolar korkuyorum![]()
Korkma Oğuz..Zararsız bir balık o, yalnız duyduğuma göre eti lezzetli değilmiş..
ale:
Ben kızartıp geçiyorum ,ama Ayvalık-Cunda balık lokantalarında pahalı balıklar arasındadır. Yapmasını bildi mi her balık güzel. Ben büyük yeşil ot balıklarını bile afiyetle yerim, deniz balığı ayırmam.
Ben şahsen o balıktan hiç tatmadım ama 1999 yılında Ayvalık'ta yediğimiz meşhur "papalina" balığını unutmuyorum.Resmen çerez gibiydi...:cat:
bu gün zion1 nickli arkadaşım cengizle bayağı bir yol giderek balığa gittik tarsus tarafına, malesef elimiz boş döndük :salut:
Babaçi şansın nihayet yaver gitmiş ne güzel balıklar öyle.:cat: Fotoğraflarda o kadar güzel çıkmışlar ki neredeyse canlanacaklar.:cherry: Yağlılarsa bir güzel ızgara yaparsın şimdiden afiyet olsun.![]()
sular tam soğumadığından yağlı değiller sanırım,ben 3 saat bile durmadım,nevaleyi aldım ve bıraktım.
akşama kadar aynı şekilde devam ederse kişi başı çok rahat 10 kg geçer.ama sirkülere aykırı
Ne bayatı be kırmızı işte kanlı canlı sert eti detarihi geçmiş biraz ama makine sıfırlamış kendini ne yapayım balıklar pişti bile
![]()
giderim,uğraşırım,masraf ederim
ama ben balık yemem:cherry: