ben videoyu yine izlemek istedim ama iki adreste acılmıyor ???
1-)sen trafik kurallarını bilmıyorsun
2-) hala kaba kuvvetle çözüm arayan düşünceye sahipsin..
napacaz çiçek mi verecem adama..:rendeer: :rendeer:
motorcu hatalı da olsa kardeşimiz..her durumda arkasında oluruz..
azmı motorcu öldü bu kamyonetler yüzünden..hepsinin anısına
gene indiirim o adamı oracıkda..
ben videoyu yine izlemek istedim ama iki adreste acılmıyor ???
tamamda motor haksız ama şerefsiz araç şöförüde,hemen araçı düzeltiyor ki,polis geldiği zaman gerisini biliyorsunuz.
böyle şerefsiz araç sürücüleri olduğu sürece işimiz zor,ben olsaydım o motorcunun yerine,o yan dikiz aynasını söker kulağına küpe yapardım.:queen::queen::farao:
Öncelikle zahmet edip izlediğiniz için teşekkür ederim. Tabi burada aktif motosiklet kullanan ve de daha öncesinde, sinyal vermeden önünde ani dönüş yapılarak kazaya uğramış kullanıcı psikolojisiyle yorumlamış olabilirim diye videoyu tekrar seyrettim...
Lakin cip yüksekten motoru görüpte sağa çekilebiliyorsa, öndeki aracında görmemesi gariptir?? Ayrıca kör noktada olduğu kanaatini destekleyemeyeceğim. Yorum yapan herkese teşekkür ederim.
Not: İtiraf etmek gerekirki aracın verdiği sinyali ben buradan göremedim. O zaman neymiş saat 03'lerde tek gözünle video seyretmeyeceksinale:
kamyonetin sinyal verdiği felan yok..sinyal veren dawar aynayada bakar..
sadece fren yapıyor o kadar..jeep adam gibi yol veriyor..
kamyonet aynaya bakmadan saga dönüş yapıyor..sinyali ben göremedim..
motorcu kardeşimde bi vınnn yapsa aragazı koysa süper olurmuş..
burda motorda ben olsam..kalkabilirsem inmedik cam bırakmazdım...
sinyal vermiş bile olsa aynaya bakması lazımdı kamyonetin..
her halükarda dayagı hak etmiş..
Hareket halindeki bir aracın sağından solundan bu kadar yakın geçmeye kalkılırsa olacağı bu.kamyonet arka aynasına veya sağ aynasınada baksa o motoru göremez. kamyonet şöförünün aynasına göre ölü bölgeden hareket ediyor motor.
http://www.motosiklet.net/forum/faydali-bilgiler/55279-yeni-baslayanlara-trafik-tuyolari.html
Burada anlatmaya çalıştığım olayın bir tanesinin birebir videosu gibi olmuş kaza.
ö.. gibide şerit değiştirilmezki arkadaş...adam bi aynaya bakar..
sinyal veriormuş bak bak..adamın stop lambası kırık zaten..
o yanan lamba fren lambası..sinyal deil..
Arkadaslar bircok Avrupa ulkesi ve Amerika'da lane spilitting olayi, yani ayni seritte bir arac var iken, o seride girmek (genellikle motorcular icin gecerli tabii), yasaktir.
Eger o seritte bir araba var ise, ve yani bos ise, sen ayni seritte bulunamazsin.
Ayni sekilde, eger o seritte bir motor var ise, ve hafif seridin saginda durmus ise, yanina bir araba girip, yolunda ilerleyemez.
Bu yasagin niye oldugunu soylemeye herhalde gerek de yok. Tehlikesi malum ortada.
ah ah bi olsa bizim ülkede bu
sağ şeritte kenardan gitsen arabalar vızır vızır
sağ şeridin ortasından gitsen korna ya asılıyorlar hızlı git kenara çekildiye
bıktım ya bu işten ya artislik yapacaksın ya cambazlık
ya basacan çift seger kornaya geçecen sol şeriti ortalayıp basacan , veya aralardan ilerleyecen
yada sağ şeritte millete vurmamak için tepinecen
karar sizin