Ahh Airbrush'lı Kaskım Ahh...

ARKADAŞLAR AİRBRUSH UYGULAMASI YAPTIRDIGIM LEM MARKA KASKIMI VİZÖR BULAMADIGIM İÇİN KULLANAMAYACAKMIYIM... BU KASKA UYGUN VİZÖR ARANIYOR... ŞEKİLLERİNİ DE DETAYLI OLARAK FOTOGRAFLARDIM Kİ BELKİ BULMANIZ DAHA KOLAY OLUR DİYE YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM...

45067897nn6.jpg

30972768up6.jpg

38000534hz4.jpg

93139589ov6.jpg

52082015ux6.jpg

92638665bp5.jpg

28696062fu3.jpg

sirkecide motorcular sokağında sor ben safabet kasın bile vizörünü buldum eminim bulursun ;)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam sorması ayıp airbrush ne kadara mal oldu ?. ya da sen yaptıysan tahminen ne kadara patlar :silent:

hocam sorması ayıp airbrush ne kadara mal oldu ?. ya da sen yaptıysan tahminen ne kadara patlar :silent:
200-250 civarında oldu...
Yapan arkadaşım çok kaliteli çalışıyor tavsiye ederim... İsteyenler özelden mesaj atabilirler. Ben tercihi ona bıraktım o bunu yaptı... Çok kalitel işlere de imza attı pek yakında da Ulusal basında birçok yerde haberleri çıkacak inşallah...

aynen başlıcam böle aşkın ızdırabına:pr:

O ızdırabı birde bana sorsana :D

sirkecide motorcular sokağında sor ben safabet kasın bile vizörünü buldum eminim bulursun ;)

Sirkeci sirkeci olalı boyle soru sorana rastlamamıstır. Her dükkkana en az iki kere sordum :D adamlar neredeyse döveceklerdi...

Son düzenleme:

CBA

cam knusunda bişey diyemiyecem ama airbrush'ı biraz pahalımış sanki,daha doğrusu senin desene göre bizim burdan biri kaskı komple yapıyo 170-200 alıyoda ondan dedim

kazasız belasız

Krosçu gözlüğüyle kullansan nasıl olur? Sığmaz mı kaskın içine? Çok mu acayip görünür?

Konu disi ama air brush calismasinda kaplanin sag yuz profili ile sol yuz profilinin uyusmadiginin farkindamisin? Sag taraf biraz yukarda kalmis hayvanin yuzunde.

cam knusunda bişey diyemiyecem ama airbrush'ı biraz pahalımış sanki,daha doğrusu senin desene göre bizim burdan biri kaskı komple yapıyo 170-200 alıyoda ondan dedim

kazasız belasız

Orası izmir burasi İstanbul :D fark olur ama yapanda da kalite var...
Birde kaskın komple arka tarafında olmasını ben istediğim için oyle yoksa tamamen yapılıyordu... :D

hocam ona o parayı verene kadar desenli bir yeni kask alsaydın:pale:

Kask'ın bana verdiği maneviyat var eski bir arkadas hatırası... uzun yıllardır kullandıgım bı model ayrıca...

Vizoru al eline gel sirkeciye mutlaka bulursun

Sirkeci sirkeci olalı boyle soru sorana rastlamamıstır. Her dükkkana en az iki kere sordum :D adamlar neredeyse döveceklerdi...

Konu disi ama air brush calismasinda kaplanin sag yuz profili ile sol yuz profilinin uyusmadiginin farkindamisin? Sag taraf biraz yukarda kalmis hayvanin yuzunde.

Haywan işte her yeri birmi olacak santim santim, vallahi benim içime sindi görnlerde çok begenıyor aslında öle göründüğüne bakmaa :D

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar