Kim haksız sizce??

bene herşeyi kendinizce yorumlamasanız iyi edersiniz.kamyonet şöförü sağa sinyal verdiği halde motosikletli araya dalmış...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
malesefki motorsiklet haksız:( neden diye soracak olursan 2 araç arasından geçmek yasak o yol 2 araç için uygunve evet kamyonet sinyalini vermiş...

Son düzenleme:
Kesinlikle motosiklet haksız çünkü dikkat edersiniz ilk önündekki jeepte sağa döncek gibi oluyor son anda direksiyonu krıyor ama kamyonete sıra gelince adam sinyalini vermiş dönüyor :cyclopsan

Ya bide şu yurd dışındaki kazalarda şu küfür eksik olmaz aa Fu..k'ing

maalesef motosiklet haksız, zira kamyonetin onu gormemesi şu durumda dogal. kör noktadan yaklaşıyor. dört tekerlekli araç sürücülerinin aynaları kontrol etme sorumulukları olduğu gibi motosikletlilerin de kendilerini farkettirme sorumlulukları var. Minik, bip şeklinde (sinir bozmayacak kısalıkta) bir korna bu durumlarda çok işe yarıyor, keza geceleri de selektör aynı görevi görür. bence bunu alışkanlık haline getirmeliyiz mt'ci arkadaşlar.

Videoyu gormedım ama arkadasların yorumlarından anladıgım kadarıyla motosiklet surucusu kendını farkettirmemiş

Bende şirkette panelvan kullanıyorum onun aynasında bile bazen kucuk otomobiller bile kaybolabiliyor+Kamyon soforu sinyalini vermiş adam gibi keşke hepsi boyle olsa

bu kazanın neredeyse aynısını ben yaşadım benimkinde sol şeritten sağ şeritin de sağına kırdı adam direksiyonu beni kesti biçti attı ben sağ şeritten gidiyordum 2 araç arasın da da değildim sinyal filan yok daldı genç bana aynen bu şekilde aynaya da bakmamıştı hızımızda bundan yüksekti yaralarımı bu sayfaya koysam banlanır o derece arkadaş ödedi masrafları sağolsun ama olan oldu
tarafsız gözle yorumlayamayacağım
kurtarmaksa mümkün değil bu durumlarda

Son düzenleme:
Öncelikle zahmet edip izlediğiniz için teşekkür ederim. Tabi burada aktif motosiklet kullanan ve de daha öncesinde, sinyal vermeden önünde ani dönüş yapılarak kazaya uğramış kullanıcı psikolojisiyle yorumlamış olabilirim diye videoyu tekrar seyrettim...
Lakin cip yüksekten motoru görüpte sağa çekilebiliyorsa, öndeki aracında görmemesi gariptir?? Ayrıca kör noktada olduğu kanaatini destekleyemeyeceğim. Yorum yapan herkese teşekkür ederim.

Not: İtiraf etmek gerekirki aracın verdiği sinyali ben buradan göremedim. O zaman neymiş saat 03'lerde tek gözünle video seyretmeyeceksin:pale:

bu kazanın neredeyse aynısını ben yaşadım benimkinde sol şeritten sağ şeritin de sağına kırdı adam direksiyonu beni kesti biçti attı ben sağ şeritten gidiyordum 2 araç arasın da da değildim sinyal filan yok daldı genç bana aynen bu şekilde
tarafsız gözle yorumlayamayacağım
kurtarmaksa mümkün değil bu durumlarda

Geçmiş olsun, tabi o durumda en korkulanı araca çarpmak değil, diğer araçların altına girme korkusudur:farao:

Son düzenleme:
ALLAH korusun. böyle durumlarla karşılaştırmasın. motosiklet sürücüsü aceleci davranmış.dikkatsiz davranmış. kendisini farkettirmemmiş.

Motosikleti
ZX12R
kamyonetin sinyal verdiği felan yok..sinyal veren dawar aynayada bakar..

sadece fren yapıyor o kadar..jeep adam gibi yol veriyor..

kamyonet aynaya bakmadan saga dönüş yapıyor..sinyali ben göremedim..

motorcu kardeşimde bi vınnn yapsa aragazı koysa süper olurmuş..

burda motorda ben olsam..kalkabilirsem inmedik cam bırakmazdım...

sinyal vermiş bile olsa aynaya bakması lazımdı kamyonetin..

her halükarda dayagı hak etmiş..

burda iki tarafta haklı veya haksız değil, sonuç itibariyle bu bi kaza ve iki tarafta hatalı,

kamyonet sürücüsü trafiği tam olarak kontrol etmeden sağdaki boşluğa geçmeye çalışıyor ( aradan motor dalarmı acep diye düşünmeden, motosikletleri sıkış trafikte neler yapabileceğinden habersiz)

motosiklet sürücüsü sıkışık trafikte belki motoru hararet yapıp fan açmasın aküyü bitirmesin sıkışık trafikte bi başıma kalmıyım diye aralardan sıyrılmaya çalışıyor, ama eksik yaptıgı bişey var geçtiği her araç sürücüsüyle aynadan gözgöze gelmek ve uyarıda bulunmak, her nekadar iki şerit arası yada iki vasıta arası geçmek yasak olsada bazen mecbur kalabiliriz, sonuçta o motor orda hararet yapsa veya stop etse aküyü bitirse o skışık trafikte nereye çekebilirsiniz?

sonuç itibariyle tek taraflı yapılan yanlışlıgı karşı taraf absorbe edebilir ama iki tarafta hatalı olunca kaza kaçınlımaz olur.

Son düzenleme:
ya neden bahsediyosunuz motorsiklet için özel ayrılmış yolmuş gibi gidiyorrr tam gazz yol mu var orda aralardan gtmek işmii sizcee çok sakıncalıı bence motorsiklet haksızz hepimzn arabasıda motorsikletide yapmayın bylee o trfkde gene o kdr gittiğine şkrttsnn ve hayttda kaldığına bencil olmayalım kendimiz fark ettrmek istrsak ne işimz var aralardaa hızyapacaksan sabret trfk açılsın oyle gt acelenneee kardeş...

Kamyonet sinyal veriyor. Ayni zamanda motosiklet aralardan gider iken, jeep i gectikten sonra gereksiz suratleniyor, biraz daha yavas olsa, buyuk ihtimal durumu kurtarabilirdi.

Bence motorcu bu durumda haksiz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kamyonetin sinyal verdiği felan yok..sinyal veren dawar aynayada bakar..

sadece fren yapıyor o kadar..jeep adam gibi yol veriyor..

kamyonet aynaya bakmadan saga dönüş yapıyor..sinyali ben göremedim..

motorcu kardeşimde bi vınnn yapsa aragazı koysa süper olurmuş..

burda motorda ben olsam..kalkabilirsem inmedik cam bırakmazdım...

sinyal vermiş bile olsa aynaya bakması lazımdı kamyonetin..

her halükarda dayagı hak etmiş..

1-)sen trafik kurallarını bilmıyorsun
2-) hala kaba kuvvetle çözüm arayan düşünceye sahipsin..

Bencede biraz daha yavaş olmalıydı jeep'i geçtikten sonra kamyonet sinyal veriyor ama boş umarım bizlerin başına gelmez.

motosikleti kullanan kişi haksız o kadar araç içinde o kadar hız yapmaya calışıyor sonucuda belli.

motorsiklet sürücüsü sağ tarafta dönülecek yolu bilmiyor tırlardan da görünmüyor
yolda dar motocuya bişey olmamış bide full koruma eleman
haklı haksız o kadar önemli değil zaten. %100 haklı taraf yok kazada
suçun bi kısmı moto da bi kısmı kamyonette dalgınlık işte
herkesin başına gelebilir Allah korusun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar