Dediğim gibi zaten benim için hayırlı olmuş ozaman çünkü ben dayanamayıp hiç tecrübem olmadan mutlaka binmeyi denerdim. Ama arkadaşada üzüldüm. Asım arkadaşım senden bi ricam olsa; bu senin motorunda ilanının bulunduğu ilan sitesinde motor bölümünde anasayla vitrinde bir gri-siyah bir 250r ilanı var bi bakıp inceleyip yorum yapabilirmisin? Teşekkürler...
http://www.sahibinden.com/firsat_hy...9WQQpXQQdisplayitem?tab=megafoto&photo=6#mega
Hocam bahsettiğin motor bu galiba.
Bir önerim var:
Aydınlıkevler'deki Hyosung servisindeki a_k_i_f_f'in motor için 6250 lira gibi bir rakam teklif et bence (gerçi o 2007 model galiba)
Şayet kabul ederlerse ve motorun sağındaki,solundaki çizik,kırık çıkıklar halledilmiş ise o motora talip yok. Sonuçta İstanbul'a giderek belli bir masraf edeceksin.
Ben 3'ü 5'i aramam dersen direkt bu motora talip ol.
Fotoğraflardan bakıldığına göre motor tertemiz duruyor. Selesinin döşemesi bile parlamamış. (çok oturulmadığını gösterir)
Zincir,dişli tertemiz gözüküyor.
Motorun yeni olduğu belli.
Şayet otobüs ile gidersen ve motoru otobüs, tren gibi birşey ile getirirsen ekstradan(Ankara'ya göre) atıyorum 300 lira gibi bir masrafın olur.
Şayet Aydınlıkevler'deki motoru içine siner bir rakama alamıyorsan bu motoru kaçırma.
Hayırlısı olsun.