özel yapım chopper

dostum hiç gözükmüyr resimler yanlış resim upload etmişsin istersen bi kontrol et nasıl yapılıyo

bu motor süreklü gittigim motor tamircisinde kı motor jinlun 250 modelinde yapılmış bır motor

Türkiyede Tek Bu Motor

Son düzenleme:
Orasını Bılmem Ama Ustaya Sorabiliriz .ama Türkiyede .dünyada Tek Oldugunu Söyleyebilirim

Çift silindir olsa tadından yenmez miş :) Neyse elciklerde ışıklar güzel değil, pedallarda ki sivrilik hoş dururdu, Direksiyon ya çayak ya da t-rex olsa daha güzel olacak, airbrushta alev deseni daha güzel durur. Ama her şeye rağmen çok güzel bir çalışma emeğinize sağlık çok güzel olmuş:rendeer:

SSRound.jpg

Bundan bahsediyorum :wiinkk:

arkadaşlar; rapinsesi doğru söylüyor...

pendik E5'te prestij motor orası... bende oraya gidiyorum,hatta bir keresinde oranın ve erkan ustanın fotoğraflarını mondial zat 150 topic'ine eklemiş ve bu jinlunu göstermiştim....

ben hala o arka lastik olayını cözemedim :)

tabiki takılamıyor... özel şlemlere tabi tutuyorlar...

artık oda ustanın işi.... web adresini yukarıda yazdım,bütün bilgileri mevcut...

bir telefonla işini görebilirsin hani,en azından tam bilgi almış olursun...:cat:

tabiki takılamıyor... özel şlemlere tabi tutuyorlar...

artık oda ustanın işi.... web adresini yukarıda yazdım,bütün bilgileri mevcut...

bir telefonla işini görebilirsin hani,en azından tam bilgi almış olursun...:cat:

250'lik motora o arka lastigi takinca, motor nasil gidiyor? Demek istedigim;

1) Nasil oluyor da gidiyor? :p
2) Gidiyorsa, gidisi nasil? :)

Çift silindir olsa tadından yenmez miş :) Neyse elciklerde ışıklar güzel değil, pedallarda ki sivrilik hoş dururdu, Direksiyon ya çayak ya da t-rex olsa daha güzel olacak, airbrushta alev deseni daha güzel durur. Ama her şeye rağmen çok güzel bir çalışma emeğinize sağlık çok güzel olmuş:rendeer:

ne kaldı ki :mrgreen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar