[Kahramanmaraş - MT]

senin adına iletirim mustafa merak etme sen aarım ben onu bi ara yine biyerlerde çayiçeriz

alo millet uyudunuz ha ne oluyor

Son düzenleme:
burualardayız mustafa merak etme sen kimse olmasa bile ben burdayım

arkadaşlar merhaba inşallah bir haftya kadar kendi sitemiz açılacak sitemizin adı motor46.org belki bu şekilde gurublaşma çalışmaları daha verimli olur sitemiz forum şeklinde olacak paylaşımlarınızı bekllicem

arkadaşlar merhaba inşallah bir haftya kadar kendi sitemiz açılacak sitemizin adı motor46.org belki bu şekilde gurublaşma çalışmaları daha verimli olur sitemiz forum şeklinde olacak paylaşımlarınızı bekllicem

bekliyoruz abi dört gözle güzel olacak inşallh

slm arkadaslar
ben yokken bayagı cogalmıssınız.
bu arada motor46 fikri gayet guzel olmus. kim ugrasıyor bununla?

inşallah hafta sonuna kadar tamam dır o iş sitemiz tamam sitemizin adını aldım
host hizmeti benim kuzen tarafından bedava olacakbana maliyeti fazla olmayacak arkadaşlar ama belki ilerde reklamla falan devam edebilirçünki 1 yıllıktır benim aldığım ismin kuullanım hakkı

arkadaşlar haftaya 02 08 2009 adana gurubu maraşa geliyor hava bozmazsa haberiniz olsun bora abi mesaj atmış bana
bilig isitiyor gidilebilecek yer ler hakkında

bu hafta sonu biraz güneş görünce mustafa abiyle gezdik..

[

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
güzel gezi olmuş kardeşlerim. maraş sizden sorulur olmuş... yakında sanırım el ele bişeyler yapacağız.
evlenince maraşa yerleşme ihtimalim çok yüksek :) ve sanırım bu yazın sonuna doğru olabilir. sileri özledim açıkçası :))

Yaz sonu benimde maraşa taşınma durumum var,güzel bir ekip kurarız artık :)

güzel gezi olmuş kardeşlerim. maraş sizden sorulur olmuş... yakında sanırım el ele bişeyler yapacağız.
evlenince maraşa yerleşme ihtimalim çok yüksek :) ve sanırım bu yazın sonuna doğru olabilir. sileri özledim açıkçası :))

saol abicim bekleriz inşallah bu arada hayırlı olsun allah tamamınna erdirsin güzel olmuş abi sevindi,rdin bizi:D:D:

Yaz sonu benimde maraşa taşınma durumum var,güzel bir ekip kurarız artık :)

güzel olur abi taşınmasanda olur abi öok uzak sayılmazzsın bekleriz here zamn inşallh:D:

Son düzenleme:
Sencer,mücahit
Nooluyoruz arkadaşlar ne var maraşta:wiinkk:
bilelimde biz de taşınalım.

Sencer,mücahit

ahmet abi başımızın üstünde yerin var merak etmeye mahal yok sencer evlenince maraşlı olacak mücahit bide çocukların okulu için eh bundan bizim karımızda geç olsada bir ekib çıkarma ihtimali oldu maraştan bende kendi adıma buna seviniyorum

bu arada ahmet abi ben varım ya

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
Sencer,mücahit

evlenince eş durumundan dolayı maraşa transfer olacağım sanırım abi, seni de bkelriz ama evlenmen şart değil :D ( şimdiden maraşlı olup çıktım yaw :queen: )

mustafa abi gezi güzel olmuş bir dahakilerde hep beraber bi yerlere gideriz inş
bu arada motor46 içinde tebrikler çok güzel bi işe imza atmışın abi devamı gelir artık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar