Emniyet'te Ehliyet Işlemleri

Arkadaşlar yarın sabah gidip emniyetten ehliyetimi almak için başvuracağım. Neler yapmam gerekli bilgilendirirseniz sevinirim...
5 yıllık B sahibiyim. A2 eklenecek sadece kartıma...

Son düzenleme:
verdiğin link inceledim ama tutarsızlıklar var mesela;
110.80 TL diyen var
ve de
B den A2 alana 220

gibi tercihler var akıl karıştırıcı net sonuçlar yok açıkçası...

2009 Trafik Harçları :
A sınıfı sürücü belgelerinden (A1 ve A2 dahil)
70,80 TL
B sınıfı sürücü belgesinden
213,00 TL
F ve H sınıfı sürücü belgelerinden
70,80 TL
Uluslararası sürücü belgelerinden
142,00 TL
Diğer sürücü belgelerinden (C, D ve E sınıfları)
355,20 TL

Ehliyet Kart ücreti:
40 TL

net sonuç bu arkadaşım sen yanına yarın 110 liradan az para alma gerisini düşünme...

gerisini düsünme nasıl simdi isteyim sabaha kadar calısıp oraya gidecegim nasıl düsünmeyim gözümden uyku akacak :)
orada neler yapacağım, yapacaklar ne kadar zamanda alacağım elime ehliyeti...

gerisini düsünme nasıl simdi isteyim sabaha kadar calısıp oraya gidecegim nasıl düsünmeyim gözümden uyku akacak :)
orada neler yapacağım, yapacaklar ne kadar zamanda alacağım elime ehliyeti...

hiç bişey yapmıcaklar kurstan aldığın belgeleri vericeksin extradan vermen gereken belgeler varsa onlarıda mesala ben kursa verdim fotoğraf falan onlar dosyama koyucak harcını yatırıcaksın bugün git yarın gel dicekler ama sanırım 3-4 gün sonra yarın derler 3-4 gün sonrada gidip alıcaksın başka bi olay olmaması lazım:cat:

hocam istanbul emniyetinde nekadar sürede işlemin yapılır bi fikrim yok ama yapıcağın işlemler B ile aynı dosya çıkarttırıp harcını yatırıcaksın dosya yı vezneye vericeksin vs.vs. ankarada 120 lira gibi ödeme gerekiyo.

istanbul emniyeti (VATAN CADDESİ) yapmıyor zaten... İlçe emniyete gidiyorsun sanırım...

valla nerden alınıyo bilmiyorum ama ehliyeti alırken şu gün gel derler tavsiyem bi kaç gün sonra git.bi kere olsun zamanında teslim edildiğini görmedim çünkü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar