Baba'lara Motoru Sevdirmek..!!

benim babam 1946 doğumlu.. neyseki öğretmenliğinin ilk senesi bir java almış kendine 1970 model bir müddet kullanmış ve sonra satmak zorunda kalmış.. tek destekçim oldu motoru alırken.. sadece GÖRÜNMEZ OLDUĞUNU UNUTMA dedi bana...

benim babam 1946 doğumlu.. neyseki öğretmenliğinin ilk senesi bir java almış kendine 1970 model bir müddet kullanmış ve sonra satmak zorunda kalmış.. tek destekçim oldu motoru alırken.. sadece GÖRÜNMEZ OLDUĞUNU UNUTMA dedi bana...

emekkoray kardeşim Vallahi Harikasınız.. :cat: Bu resme Bakıp Duygulandım Gerçekten.. Şimdiye kadar Eşi, Dostu, Manitayı Herkesi Artçı Yaptık Ama Birtek babamızı Artçı Yapamadık. Umarım Birgün İkna Edebilirim Bu konuda.

m.s

ilk motorumu alırken eksik kalan parayı rahmetli babam vermişti herzaman destek olmuştur bana o yıllarda ...kendiside çok severdi motosikletleri...

Süper yaa yakışmış motora baban :)
Benim annem ile kardeş korktukları için karşı ancak babam binmeme karşı değilde o da gençken biniyordu mideyi üşütmüş zamanında hala onun acısını çekiyor oğlum üşütücen kendini alma istersen diyor hep :)

gakkoş arkadaş açtığın topici görünce çok hoşuma gitti.. süper düşünmüşsün.. gerçekten değişik bir duygu.. 3 hafta önce gv 250 hyosung aldım.. babamlar ayvalıkta ben gebzede öğretmenim.. havalar ısınsada bi baksak gv ye diyor.. motor hakkında sorular soruyor.. süper oluyo... :) :) :) :)

gakkoş arkadaş açtığın topici görünce çok hoşuma gitti.. süper düşünmüşsün.. gerçekten değişik bir duygu.. 3 hafta önce gv 250 hyosung aldım.. babamlar ayvalıkta ben gebzede öğretmenim.. havalar ısınsada bi baksak gv ye diyor.. motor hakkında sorular soruyor.. süper oluyo... :) :) :) :)

Keşke Bizimkide Motosiklet Hakkında BöyLe Sorular Sorsa.. Agzından cıkan Teksey Sat Sat Temiz Bi araba al :) Bu arada Hyo Gv 250 Hayırlı ugurlu olsun Allah kaza bela vermesin

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende ilk Başlarda Razı Ememiştim aLırken Ama Bi gün Alıp Geldim Kapıya Kaskı Montu Görünce Anladı aldığımı :) 1 ay slm Vermedi :) Konuşmadı 1 ay sonra konuşmaya başladık falan Daha Sonra Bi gün Kahveye Bırakıyım Dedim :) olmaz Dedi Ve Bikaç Zaman Sonra İkna Ettim :) Kendiside Eski Java cılardan Almama Karşı Çıkması Tamamen Trafik sonundan Ötürü Motoru Sevmediğinden değil Yani. Günlerden Bir gün Uyandım Kahvaltımı Yaptım Dışarı Çıkıcam Bi baktım Kask yok :D Aşağı Baktım Motor yok :D aLLa aLLa Die Valide Hanıma Sorduğumda :D Kahveye Gittiğini Öğrendim :)

motosiklet kullanmayı zaten bana ögreten babam :) oda ilk günkü gibi heyecanla motora biniyor su anda. sükür bi tartısmamız olmadı motosiklet konusunda. sadece dikkat etmemi söylüyor her seferinde :)

Babam bir rus motoru almış köy yolunda düşmüş durmuş nerdeyse her gün bişey olmuş ya motor bozuluyor ya düşüyor bizim peder, biz de ilk motorumuzu almaya çalıyoruz ama destek namına bşey yok tabi köstek köstek.................

konu süpermiş gerçekten,bende ehliyet için kursa yazıldığım akşam söledim babama motor ehliyeti alıcam diye,aslında aldığım zaman direk gösterecektim ama kalbine iner diye sindire sindire söledim :) daha motorumu almadım ama şimdiden modellere bakıyoruz hoşuna gitti beklenmedik bi iyimserlik sergiledi walla :)

Günlerden Bir gün Uyandım Kahvaltımı Yaptım Dışarı Çıkıcam Bi baktım Kask yok :D Aşağı Baktım Motor yok :D aLLa aLLa Die Valide Hanıma Sorduğumda :D Kahveye Gittiğini Öğrendim :)

:cherry::cherry: Koptumm Valla. Senin için o an Güzel Bir duygu olmuştur Kim bilir..

herkeze nasip olmaz böle baba:D
bizimkilerde düşman ama inadımı kıramıcağmı bildikleri için artık pes etmek üzereler:D:D

Forumdan Uzaklaştırıldı
...

:cherry::cherry: Koptumm Valla. Senin için o an Güzel Bir duygu olmuştur Kim bilir..

Ya Aslın Güzel Hem Tebessüm Oluyo içinde Hemde Soru İşareti :) Babanda olsa aLan Motordan Ziyade Acaba Bişiy oLurmu Viraj Alabilirmi Motoruda Araba gibi Sürmeye Kalkmaz İnş. Bi Dengesiz Şöför Çıkarmı Karşısına Böyle Sorularda Oluyo Tabi Kafanda :)

valla ben birkaç kez bindirdim babamı cbf 150 ye
o da denk geldi eve gidiyordum baktım babam karşıdan geliyor, yolun ortasından doğru bende bilerek üzerine sürdüm motosikleti, kaçtı ama beni tanıyamadı tabi maske kask felen vardı üzerimde, sonra durdum nereye gidiyorsun dedim, babamda eve gidiyorum dedi, bende gel götüreyim dedim gırgırına baktım arkama bindi, tabi biraz zor oldu sokak ortasında zaten boyu da kısa, sonra evin oraya geldim kornaya bastım herkez görsün diye,

bir zamanlar ilk motosikletimi almadan önce alırsan kırarım diyen babam şimdi benim kullandıgım motosiklete biniyor,
allahın işi belli mi olur yakında arabaları bırakır benim motosikleti alır az yakıyor diyeee:mrgreen:

sevdiklerinden endişe ediyorlar.. tamamen haksız sayılmazlar.. babam ve bir arkadaşı aynı anda almışlar 1970 jawa ları.. 6 ay sonra babamın arkadaşı bir tırın sıkıştırması sonucu şarampole ve yüzü kayaya çarpıyor.. burun elmacık kemikleri vs. dümdüz.. babam hastanede ziyaretine gidiyor bir kaç gün sonra adam kagıt kalem isteyip şunları yazıyor ; MOTORUNU HEMEN BU GÜN SAT BU ÖLÜM MAKİNASI !!!!! babamda korkup satıyor... adam hastaneden çıktığı gün tekrar motor alıyor :) :) :) işte motor tutkusu :) olan babamın motora oluyor.... :) :) :) gakkoş sağolasın hepimiz kazasız belasız kullanalım ikitekerlerimizi inşallah...

Valla benım annemde bınıyor arkama babamda ohoooo :) Ama kız arkadasım bınmıyorr nefret edıyor napacazz bılmıyom :)

valaha arkadaşlar abiler ben de almak istiyorum alcak gücümde var fakat ailemi nası ikna etcem bilmiorum vallaha bana yardımcı olurmusunuz bilmiorum
[email protected] tşkler

bizimkini motora ikna ettimde şimdide ikide bir ''oğlum bari küçük bi scooter fln alsan o da motor'' demeye başladı. bu da bi aşama tabi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar