Yollarda Ölmek İstemiyoruz Mitingi,mezarlık ziyareti fotografları,duygu ve düşünceler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben olmasam da motorumu bulabildim. Kornaya basmaktan da başparmağım nasır olmuş :p

Derkunk Bey elinize saglik, kopruyu gecerken koprunun uzerinde durup, video ceken ve polislerin yasak yasak maruzuna kalan da sizdiniz galiba? :)

Köprüdeki çekimde sıranın arka taraflarında bir gs in üstünde artçı ayaktaydı, umarım oda video veya resim çekiyodu o sırada

Derkunk Bey elinize saglik, kopruyu gecerken koprunun uzerinde durup, video ceken ve polislerin yasak yasak maruzuna kalan da sizdiniz galiba? :)

Evet bendim;

Ben artık uzatmaları oynuyorum. Ne yaparsam siz gençlerimiz için ve çocuklarımız için. Unutmayalım bizler bu vatanı babalarımızdan miras almadık, onlardan devraldık Çocuklarımıza ve gençlerimize daha güzel bir vatan bırakmak bizlerin en büyük borcu. :rendeer:

arkadaşlar hepinizin eline saglık .... gururduydum katılan tüm herkeze bizzat teşekkür ederim.. aranızda olamadıım için kusurumu mazur görün..

umarım bişeyler için çabaladıgımızı farkeden biri olmuştur....

sürücülerin motosikletlileri farketmesi yeterli degil ... önemli olan başımızdakilerinde bizi farketmesi

motosikletleri farkedin............

Sevgili oumar;

Benim için maç bitti demek uzatmalar ne kadarsa daha okarad aranızdayım demek. :rendeer:

Resmim yok diyen arkadaşlar resminiz yoksa bile videolarınız vardır. 8 adet yanılmıyorsam videoda çektim illaki birinde varsınızdır. Bilhassa Anadolu yakasında oturanlar.

Tüylerim diken diken oldu inşallah amacımıza bir nebzede olsa ulaşmışızdır, resimler ve videolar için teşekkürler...

Bu anlamlı günde katılım gösteren yüreğini ortaya koyan tüm arkadaşlara teşekkürler. Burçinimin (yani eşimin)ve benim ilk toplantımız diyebilirim aslında ama hiç kimseyi tanımamamıza rağmen o kalabalıkta şans bu ya Mt den Gültekin abinin yanına düşmüşüz :) Abi bizdeki resimleride en kısa sürede buraya ekleriz.

mitingin olduğu yer berbatmış kendileri konuşmuş kendileri dinlemiş..
Çağlayanda yada Taksimde olsaydı ya :)
Nerde kuytu köşe ve bilinmedik yer var orayı seçiyolar helal olsun

bu miting'in bir faydasıda,hep forumda yazışıpta bir türlü tanışamaığımız arkadaşlarımızı,dostlarımızı görmek oldu!!!

kesinlikle doğru,tanıştığımıza çok memnun oldum.ayberk yakında çiğ köfte yemeye geleceğiz kısmetse.umarım bu miting ses getirir ve devamı gelir

Son düzenleme:
havanın soğuk olmasına rağmen katılım çok fazlaydı,ben tekirdağdan geldim ve iyi ki gelmişim,katılan ve katılamayanlara çok teşekkür ederim.
mezarlık ziyaretine gelemedim,zaten griptim birde orda soğukta bekleyince kötü oldum toplantı bittikten sonra tekirdağya geri dönmek zorunda kaldım ama gönlümüz ve duamız onur kardeşimiz için...

Arkadaşlar çok güzel olmuş ayaklarınıza motorlarınıza sağlık ben birşey merak ediyorum bu olayı medya gördümü yani haber ajanslarının haberi varmıydı eğer varsa daha iyi olur daha çok yayılır internet olsun televizyon olsun vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar