[Kütahya - MT]

hoşgeldin kardeşim aramıza
evet metin abi öyle yapıyoz yıkamacı tuhaf karşılıyo ama güzel oluyo tabi ozaman bekardık şimdi hanım eve almayabilir yinede bilemem bu arada çalıştıralım makinaları senin iyi olur

evet turlayalım ama banada emrah söledi yağışlı diye ve bi ayrıntı daha turlasak bile ben şehir dışında olucam bu güzel turu kaçırma ihtimalim var tabi:pr:

mtk

evet turlayalım ama banada emrah söledi yağışlı diye ve bi ayrıntı daha turlasak bile ben şehir dışında olucam bu güzel turu kaçırma ihtimalim var tabi:pr:

yağış önemli değil, istersen emraha sor istanbuldan geldi :queen:

ama başka katılmak isteyen olursa şöyle kısa bi yoncalı falan yapabiliriz

sen buralarda olursan tabi daha bi keyifli olur volkan..

hey güneşli bir sabah yüzümü yıkayıp, motoru güneşe çıkarma vakti hadi baylar :)

hey hey hey ben geldim bundan sonra buralardayızzzzz :bounce:

arkadaşım biraz kendini tanıt kimsin nesin ne yersin ne içersin:silent::silent:
esefle kınıyorum seni:queen:

Tosunum sen buralar gelirmiydin.Du bakayım yan odadan sana :D

Son düzenleme:
kütahya nasil kar varmı hatayda mıllet kışın bile biniyor buralar yanıyor sabah iştimalarında motorlar vızır vızır gecıyor içim gidiyor tel örgülerden atlıyasım geliyor herkese cok selam mehtap 19 :):):)

bu ğün burasıda günlük güneşlik tam motorluk hava var ama ne yazık ki motor yok:pale:

valla burda güneş pek yok ama hava soğuk buz gibi değil, valla binilir motüre:) alp abi atla gel ya, olmadı metin abiyle gelin... hatta şu volkiyle emrahta eşlik etsin olmamı?:D

Pazar günü akşama doğru İsmail'le ufak bi alıştırma yaptık.
Unutmamışız motora binmeyi.:mrgreen:

Pazar günü akşama doğru İsmail'le ufak bi alıştırma yaptık.
Unutmamışız motora binmeyi.:mrgreen:

abi ben unuturum da siz unutmazsınız kiiii,, yılların tecrübesi vallaa:D :queen:

bu arada şöyle bi haber geçiyim küçücük; önümüzdeki salı ordayım, ya da çarşamba, hani bilemiyorum yani burdan yusuf abiye alp abiye ve emraha sesleniyorum sanki mangal dediğinizi duyar gibiyim:D

mtk

kütahya nasil kar varmı hatayda mıllet kışın bile biniyor buralar yanıyor sabah iştimalarında motorlar vızır vızır gecıyor içim gidiyor tel örgülerden atlıyasım geliyor herkese cok selam mehtap 19 :):):)

sana hayırlı teskereler dostum, asker bitsin bol bol binersin :)

bu ğün burasıda günlük güneşlik tam motorluk hava var ama ne yazık ki motor yok:pale:

alpaslan sen de alamadın bitane 2 teker, hangi motoru düşünüyorsun; söyle de hayırlısıyla alalım.. istanbuldan da beğenebilirsin; emrah biliyo zaten senin için bir daha gider :queen:

abi ben unuturum da siz unutmazsınız kiiii,, yılların tecrübesi vallaa:D :queen:

bu arada şöyle bi haber geçiyim küçücük; önümüzdeki salı ordayım, ya da çarşamba, hani bilemiyorum yani burdan yusuf abiye alp abiye ve emraha sesleniyorum sanki mangal dediğinizi duyar gibiyim:D

ömer kardeşim sana bir tane "hoşgeldin" öyleyse şimdiden :wiinkk:

pazar günü hafif bi turladıktan sonra emrahın aquilasını karavanın orada gördüm ama işlerim olduğu için giremedim içeri..
hava soğuk olmasına karşın güneş kendini iyiden iyiye hissettirdiğinden motor üzerinde çok üşümeden küçük bi tur attım geldim..
hayati abi kadar güzel pozlar yakalayamasam da enne gölünde de birkaç foto aldım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar