e.t.i. CiN sevenler . . .

dün itibariyle 10 tanesini mideme kavuşturdum! bi markette indirimdeydi 5'li halde olanları; 65 kuruştu.
Kaçırmadım! :cherry:

nerden gördüysem bu topici bu saatte canım istedi cin:salut: aslında bu saatte cin dememek lazım 3 harfli falan diyimde musallat olmasınlar:mrgreen:

nerden gördüysem bu topici bu saatte canım istedi cin:salut: aslında bu saatte cin dememek lazım 3 harfli falan diyimde musallat olmasınlar:mrgreen:

yi gardaşım kiminin gençliği kimimizin çocukluğunun vaz geçilmez datları :mrgreen:

çocukluk dedim leblebi tozları ne öksürtürdü bea :mrgreen:

Eti cinle alakası yok belki benmde unutamadığım lezzet eti topkek ama cinide cinoyuda severim :mrgreen:

bız yarısma yapardık 10 normal adımda topkeki bitirme yarışması kazanırsa 5 lira öğrenci seveti işte :p
deneyin çok zor :p

bız yarısma yapardık 10 normal adımda topkeki bitirme yarışması kazanırsa 5 lira öğrenci seveti işte :p
deneyin çok zor :p

moruk o dediğin iş çok zor biz bi minik arkadaşımıza yaptık ,
dedim aga sen onu yutar çıkartırsın bile :mrgreen: gaza geldi yazık oldu iddayı kaybetti :mrgreen:

yuttu çıkaramadımı :silent:yutamadımı :silent:yada her ikisimi :cherry:

ne 10 adım ne 20 adım yiyemedi yutamadı cem abi bi dene istersen hatta sana bir kıyak
sen bi tane bisküvi al 10 adımda yemeyi dene ama yutucaksın. . sen başla geliyorum. .

ÇOk severim ,,,
ama yiyemiyorum ...malesef.
yiyebilenlere afiyet olsun ...

can boğazdan gelir giderse de boğazdan gitsin ye gitsin :mrgreen::mrgreen:

Son düzenleme:
şimdi paketlede satılıyor önceden tekliler vardı :) bazen paketini alıp çaktırmadan yiyorum :):)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Haha şu an masamda var yiyorum bunun 300 gramlık paketleri dehşet..:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar