[MTİzmir] Canımız uscuk çekti Gezisi

Az önce toplantıda alınan ortak karar sonucu pazar günü biraz yol yapıp deniz kenarında bi yerlerde uscuk kızartıp yeme kararı aldık...

Gezi planı basit sabah toplanıp birer kangal uscuk alıp gaz açacağız müsait bir koyda duraklayıp sohbet muhabbet ve uscukları götüreceğiz..Akşamüzerine doğru dönüş yoluna çıkıp, yol üzerinde bi yerlerde çay içip evlerimize döneceğiz...

Gayet plansız kafamıza göre bir gezi olacak :queen: herkesi bekliyoruz :bounce:

Bu arada gidilecek istikametide konuşmuştuk ama unuttum :queen: hızlıcesi2 (cesur) gelince o ayrıuntıyı ekler:queen::rendeer:

Buluşma Yeri : Gaziemir Migros
Buluşma Saati : 10:00
Teker Kesin Dönüş Saati : 10:30
(kimse geç kalmasın ve laışverişide göze alarak erken gelsin lütfen..)

Moderatör (forrap)
Aboreyyy süper valla..
Haftanın 3 günü sucuk yiyorum ama MT İzmir imle bir kere sucuk yemenin yerini hiç bişeye değişmem :)
İzmir e geleyim söz uscuklar benden(hemide afyon uscuğu),aynı organizasyondan istiyorum,gelmeyeni üyeliğinden tavana asarım :p

Aboreyyy süper valla..
Haftanın 3 günü sucuk yiyorum ama MT İzmir imle bir kere sucuk yemenin yerini hiç bişeye değişmem :)
İzmir e geleyim söz uscuklar benden,aynı organizasyondan istiyorum,gelmeyeni üyeliğinden tavana asarım :p

vaayyyyyyy kimleri görüyoruzzz :D:rendeer::rendeer:

gaziemir migrossa yol kuşadasına o zaman :p çaktım planı :p

Forrap afyon sucuku isteruk :D

Moderatör (forrap)
Ben buralardayım be Jessem james im :) Uzaktanda olsa takipteyim..İyisindir umarım :wiinkk:

Vasco uscuk mu lem derdin,uscuğu kargolasam kendim gelmesem de olur yani :queen: Yaşam yetkim alınmış olsa da,banlama yetkim alınmadı hatırlatayım :p

valla arkadaslar eger kusadasında sucuk yemeye dusenurseniz bekleriz colalar bizden olsun...
3-4 motor bizde katılırız hem tanısıp hemde keyfli zaman gecerirız..
herzaman bilgisayarımda bir sucuk resmi bulunduryorum....

Son düzenleme:
Aboreyyy süper valla..
İzmir e geleyim söz uscuklar benden(hemide afyon uscuğu),aynı organizasyondan istiyorum,gelmeyeni üyeliğinden tavana asarım :p

vatanı sucuk yemeklemi koruyorsun :queen:arazi asker sengelde her gün gideriz uscuk yemeye :rendeer::cat:

jeynajeyna bekleriz tabi izmirden saat sabah 10 da çıkarız sizde 11de pamucak kavşağında bizi bekleyin .
orda buluşalım yanlız kurumalı ve kasklı olun yoksa sizi tanımayız :mrgreen::rendeer:

Son düzenleme:
ümmet abim afiyet olsun maşallah gütürün uscukları mt nin milli yiyeceyi :p:rendeer:gürkan na.da sellamlar :rendeer:

tamam arkadaslar bir degişiklik olmazsa yarın saat 11:00 size bekleyoruz,ama biz kalabalık olmayacagız

(DOSTUM,KARDEŞİM) jeynajeyna ile nerde buluşacagız çarşı gurubuda adaya yani içine gidiyor.belki onlarda bize katılacak.:cat::cat:

valla arkadaslar eger kusadasında sucuk yemeye dusenurseniz bekleriz colalar bizden olsun...
3-4 motor bizde katılırız hem tanısıp hemde keyfli zaman gecerirız..
herzaman bilgisayarımda bir sucuk resmi bulunduryorum....

tanışalım kardeşim ben oguz:cat:yarın görüşürüz işallah:rendeer:

Son düzenleme:
offf off :p harika bir gezi oldu maşaallah...
bu ekibe nazar değmesin...eksikler olsada çok katılımlı bir gezi oldu...

şurdan yerimi kapayım resimler geliyor... (ben numunelik 3-5 resim çketim asıl resimler müge ve nur'un makinasında ama yüklemezler herhalde :salut:

uyudum kaldım kaçırdım ya bütün gündür pişman pişman geziyom ortada :salut::salut:.mutlaka cok güzel bi gezi olmustur fotolarıda görürüz birazdan .:cat: diğer gezilere inşallah yanınızdayım arkadaslar:cat:

uyudum kaldım kaçırdım ya bütün gündür pişman pişman geziyom ortada :salut::salut:.mutlaka cok güzel bi gezi olmustur fotolarıda görürüz birazdan .:cat: diğer gezilere inşallah yanınızdayım arkadaslar:cat:

çok şey kaçırdın erman...dillere destandı :p
uyumanın cezasını çek:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar