TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ARKADAŞLAR ÇAĞDAŞ İSİMLİ Bİ ARKADAŞIMIN YOĞUN ISRARI VE CC YÜKSELTME AMACI İLE MOTORUMU SATTIM :salut:

abi yakın arkadaşımda :) yani yine ben kurcalıycam hem bu topikten sorularınıza hala cevap verebilirim:mrgreen:

Haa! Evet söylemiştin de unutmuşum kusura bakma. Şimdiden hayırlı olsun o zaman :wiinkk:

Şimdilik memnunum motordan çekişi güzel 500 kmdeyim daha: ) Amortisörleri çok güzel hissettirmiyor çukurları titreme olayıda 0 olsa süper olurdu: )

Merak etme titreşim olayına alıştıktan sonra titreşim olduğunu bile hissetmiyorsun. Ben unutmuştum titreşimi de geçen artı arkadaşımla biraz uzun yol yapınca "aaaa bu motorda titreşim varmış" dedim :queen: Malum motor 2 kişi biraz daha zorlandı :wiinkk:

abi helal....
hem topikten hem PM den hemde msnden ulaştın :queen:

burdayım sabahın bu saatinde:mrgreen:

Eyvallah! Güzel arkadaşım :rendeer: Seni burada görmek bizi mutlu ediyor :wiinkk: Bu arada "Motosikleti" bölümünde suzuki gs500 yazıyor aldın mı yoksa onda mı karar kıldın:silent: Eğer aldıysan güle güle kazasız belasız olsun inşallah:cat:

Son düzenleme:
Merak etme titreşim olayına alıştıktan sonra titreşim olduğunu bile hissetmiyorsun. Ben unutmuştum titreşimi de geçen artı arkadaşımla biraz uzun yol yapınca "aaaa bu motorda titreşim varmış" dedim :queen: Malum motor 2 kişi biraz daha zorlandı :wiinkk:

Eyvallah! Güzel arkadaşım :rendeer: Seni burada görmek bizi mutlu ediyor :wiinkk: Bu arada "Motosikleti" bölümünde suzuki gs500 yazıyor aldın mı yoksa onda mı karar kıldın:silent: Eğer aldıysan güle güle kazasız belasız olsun inşallah:cat:

parantez içinde alcam yazıyor abi.. keşke olsa.. yine de sağol.. soru var mı soru :queen:

Bu motorda iki kişi yolculuklarda artçıyamı yoksa sürücüyemi daha fazla titreşim veriyor?

yaw ne adamsın her konuda çıkıyorsun :queen:
arkadaki kişi özellikle ayaklarında hissediyor ve uzun yol olursa bu arkadaki kişiyi baya yoruyor..:pr:

Son düzenleme:
parantez içinde alcam yazıyor abi.. keşke olsa.. yine de sağol.. soru var mı soru :queen:

yaw ne adamsın her konuda çıkıyorsun :queen:
arkadaki kişi özellikle ayaklarında hissediyor ve uzun yol olursa bu arkadaki kişiyi baya yoruyor..:pr:

vaybe bi zamanlar dag gibi apacheci vardi yıkıldı gs 500 cü oldu yazık yazık:p:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar