Castrol Power 1 Scooter 4t 10w-40

arkadaşlar bu yağı netten alabileceğim ucuz ve güvenilir bi site varmı

Edit moyogiyim den kargo ücreti dahil 19 tl aldım

Son düzenleme:
iyi almışsın ben gecen hafda aldım burdan bir yerden 20tl ye kardeş
hatta damda würt de vardı 10/40 am ben castrool secdim :cat:

1 hafta önce scooter yazan castrol yağı 17.5 liraya aldım. birinci sanayideki yağcıdan. scooterlere özel bir yağ (yüksek devirlerde tam performans)

izmır dekı arkadaslar bu yagı en ucuz temın edbılecegınız yer 2.sanayıde idug tıcaret var.oradan bakabılırsınız.en son 13tl ıdı.şeref

bu yağın scooter için olmayan 10/40 ını kendi motorumda kullanıyorum gerçekten performans hissedilir derecede arttı....

Son düzenleme:
Eğer makineniz yüksek devirli değilse bu yağ süper fiyatıda benzinliklerde 16TL civarı

izmır dekı arkadaslar bu yagı en ucuz temın edbılecegınız yer 2.sanayıde idug tıcaret var.oradan bakabılırsınız.en son 13tl ıdı.şeref

bu benim aldığım yerde iduğ dan alıyormuş. ancak scooter yazan olacak.diğerinin fiyatı senin dediğin gibi

benim aldıgım scooter olan degil yalnız aynı yerde 20tl ye würt vardı adam bunu al cok menun kalacaksın dedi aama ben almadım :cat:şuanda cok menunum
würt kullanan varmı acab aranızda

Son düzenleme:
benim aldıgım scooter olan degil yalnız aynı yerde 20tl ye würt vardı adam bunu al cok menun kalacaksın dedi aama ben almadım :cat:şuanda cok menunum
würt kullanan varmı acab aranızda

castrol yağların sayfasına gir bu scooter yağı ile ilgili detaylar var

Ben würth 10-40 yağı Suzuki 1200 bandit'te kullanmıştım. Kullandığım diğer yağlardan (castrol de dahil) daha fazla memnun kaldığımı hatırlıyorum.

Bu yağı 1000 km bakımda koyduracağım inşallah servis bu yağ bizdede var abi demez:p

.motoru ikinci el almıştım içinde hangi yağ vardı bilmiyorum. 16 ay önce değiştirmişler toplam 2800 km yol yapmış. simsiyah olmuş kıvamı da çok koyu idi.bu yağla değiştirdim, yağı değiştirdikten sonra yol yapmadım.yarın ne gibi değişiklik olacak buraya yazarım.

evet bu gün kullandım toplam30 km yol yaptım. motorun sesi değişti, daha sessiz çalışıyor, rölanti devri azda olsa yükseldi.bu motorun daha rahat çalıştığının göstergesi. motorun daha rahat çalıştığı hissediliyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar