Mutlaka orada olmalıyız ne kadar çok motor olursa bizi okadar çok dinlemek zorunda kalırlar ... arkadaşlar yerimi bilmem ama .yokmu içimizde medya mensubu bir sürü açık oturum oluyor bir kerede bizim hakkımızda yapsınlar programlarını. dertlerimizi ve bizi nasıl yanlış anladıklarını anlatalım. 4 teker bizi tanımıyor sadece onlar değil tabi genelde motorsiklet hakkında bilgi sahibi değiller .eminimki bazı derdimizi anlata bilirsek bize gereken saygıyı göstereceklerdir. hep kötü yönden eleştiriyoruz onları fakat trafik tıkandığında sürücülerin çoğu motora yol vermek için çabalıyor . güzel espiriler yapılıyor en azından benim diyaloklarım böyle oluyor..bir keresinde en baba kamyonlardan biri bana yol vermek için koca kamyonu geri çekti. çok hoşuma gitmişti bu
ben yine mezarlık konusunda endişeliyim . mezarlığa çok yakın biryerde oturuyorum. ve pazar günü nasıl olduğunu biliyorum. organizatörler bu konuda dikkat başka sitelerdeki arkadaşlarda gelmek isteyeceklerdir sayı çok olursa büyük sıkıntı olur .oraya nasıl gidileceği hakkında konuşalım organizatörle
ben yine mezarlık konusunda endişeliyim . mezarlığa çok yakın biryerde oturuyorum. ve pazar günü nasıl olduğunu biliyorum. organizatörler bu konuda dikkat başka sitelerdeki arkadaşlarda gelmek isteyeceklerdir sayı çok olursa büyük sıkıntı olur .oraya nasıl gidileceği hakkında konuşalım organizatörle
Son düzenleme: