Motorsikletler Yolun Solundan Gidemez

hala cozemedım yaaa....ordakı ne beton olemı sekıl almıs yoksa hakkaten kafatasımı.....

Vallahi benim de dikkatimi çekti :cyclopsan

o ısaretlı yerdekı kafatasımı benımı yanlıs goruyorum....ayrıca cok guclumus hakkaten o halatlar...

sacmaladım herhalde yaa...baya ole gorundu bana...

Halatları gösteren bulabildiğim en net foto bunlardı, ancak bir göz yanılsaması var sanırım.. Fotoğrafların kullanıldığı haber zaten bununla ilgiliymiş..

http://fotogaleri.haberler.com/kafalarin-koptugu-kazalardaki-esrarengiz-siluet/

Son düzenleme:
O işaretli yeri de haberciler "kazalardaki esrarengiz silüet" başlığı ile geçmişler. Dalga geçiyorlar sanki...Oradaki kafa mafa değil , sadece bir iz. Yerdeki yağ izini de leyleğe benzetsinler tam olsun! Neyse bu başka konu...

İnanırım o çelik teller çok sağlam ve aynı zamanda keskindir... Ama yukarıdaki fotograftaki gibi bağlantı yerlerinden kolayca eğilirler...

Bu demek oluyor ki:

Otomobil çarptığında tel kopmasın , bağlantı yerlerinden eğilsin , darbeyi emsin.
Motosiklet çarptığında kopmayan halatlar sayesinde motorcular daha kolay dilimlensin.

cok buyuk ıhtımalle goz yanılması...ama saglam dedıklerı halatın cok saglam oldugu kesınlıkle kanıtlanmıs oldu bolece...ya goz gore gore nasıl yalan soler yaa bızde buna ızın verıyoruz ınanamıorum...

Binanın temelini atmamışlar , ama kolonlar sağlam diyorlar... yazık...

adi metro-bus sanarsin yerin altindan giden otobus.oyle olsa yine iyi.hem yolu isgal ettiriyosun hem otobus kullaniyosun yuhhh.madem boyle serit ayircaksin tramvay koy o zaman.hem daha cok yolcu tasirsin hemde petrol kullanmazsin sehirin havasi kirlenmez. .dunyanin en sapak adamlari istanbul trafigini projelendiriyor ne yazikki.

jr.

dünyanın en güzel şehri en çıkarcı insanların elinde neye dönüşüyo bakar mısınız?

Müsade etsinler metrobüsle bir deneme yapalım, azami değil asgari hız limitiyle yani 40kmh ile metrobüsün direksiyonunu bir anda bariyerlere çevirelim.

Değil metrobüsün sözde uçak yakalama halatları, e5'in kenarında kalan bariyerleride sinek gibi ezip geçmezse ben bir daha ne dört ne iki teker araç kullanırım, kırar atarım ehliyetimi.

sana katılıyom o çelik halatlar bizleri biçmekte başka bi işe yaramıyo.
bugün havaalanı kavşaanda bi kazaa vardı aralardan giderken kazaa yerine varmak üzereydim ve en saadan geçmeye çalışırken bir baktım ki polis amcam beni çağırıyo işaret yapınca arabalar hemen yol yaptı bende vay be polis yol açıyo bana derken yanında durdum ve ne dese inanırsınız.
KARDEŞİM MOTORLARLA E-5 KULANMAYIN yan yolardan gidin demezmi bende direk sen ne diyon ya dedim ve fazla uzatmadan basıp gitim arkamdan baya bi baktı ama bişey demedi.
yani artık trafik polisinde bunu dediğine göre bu sistemin bence çivisi çıkmış ve yok kim soksun yerine.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kafalarin-koptugu-kazalardaki-esrarengiz-suluet-5_b.jpg

kafalarin-koptugu-kazalardaki-esrarengiz-suluet-7_b.jpg

yorumsuz..

dikkatli bakarsanız halatlar kopmamış sadece bagladıkları direkler yıkıldıgı için kopmuş gibi duruyor

jr.

bugün havaalanı kavşaanda bi kazaa vardı aralardan giderken kazaa yerine varmak üzereydim ve en saadan geçmeye çalışırken bir baktım ki polis amcam beni çağırıyo işaret yapınca arabalar hemen yol yaptı bende vay be polis yol açıyo bana derken yanında durdum ve ne dese inanırsınız.
KARDEŞİM MOTORLARLA E-5 KULANMAYIN yan yolardan gidin demezmi bende direk sen ne diyon ya dedim ve fazla uzatmadan basıp gitim arkamdan baya bi baktı ama bişey demedi.
yani artık trafik polisinde bunu dediğine göre bu sistemin bence çivisi çıkmış ve yok kim soksun yerine.

ya o da belki iyi niyetne söölemiştir.."bizim elimizden bişi gelmiyo aman diyim burda kullanmayın" gibi bi ses tonu mu wardı yoksa boole artis mi..gerci sen bööle anladıına göre artisçene söölemiştir.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

Böyle giderse bizlere özel orjinal çözüm bulma mantıklarıyla E5'i motosikletlere yasaklayabilirler gibime geliyor.

dikkatli bakarsanız halatlar kopmamış sadece bagladıkları direkler yıkıldıgı için kopmuş gibi duruyor

Abi eğer o kazıklar tek tek çıkmasaydı asfalt komple sökülürdü blok halinde kalkardı veya tel kopardı, orda ortalama 3 tonluk bir kütlenin tahminimce 100 civarı bir hızla bariyerlere girmesinden bahsediyoruz.

Hoş konu halatın sağlamlığı değil(zira gerçek uçak halatıda taksan onu bağlayacak uçak gemisi gibi devasa bir çelik kütlen yoksa anlamsız), bilirkişinin saçmalaması ki bu resimlerde saçmaladığını açıkca gösteriyor.

abı kopmasına gerek yokkı eger metrobusu karsı tarafa gecırecekse neden halat var...sonucta bu arac orayı yamultup altına alabılır ve trafıgın ıcıne gırebılır...bunu ford transıt o kutlesıyle o kadar yapmıssa metrobusu dusunemıorum bıle...

Demedi demeyin ;bunların çözüm önerisi de motositleri yasaklamak olur diye

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sahiden doğruymuş, avrupada motosikletlere sol şerit yasakmış, çünkü motosiklet ve bisikletlerin metrobüs yoluna girme hakkı varmış.

Dolayısıyla kimse ne sol nede sağ şerite girmiyor, babalar gibi metrobüs hattında sürüyor...

[YT]TkzCzIPfo00[/YT]

YOLLARDAKİ GİYOTİNLER İÇİN BİRŞEYLER YAPMAMIZ LAZIM

Sevgili arkadaşlar önemli mevkilere önemsiz kişileri getirince böyle densiz ve saçma kanuşurlar bu doğaldır buradaki esas mesele bizlerin kendimizi ne kadar anlatabildiğimiz yani sayımız oldukça fazla bir organizasyon yapıp bir araya gelip belediye Başkanına mı gidiyoruz Karayollarına mı Başbakana mı muhattab neresi ise orası ile görüşüp bu giyotinleri kaldırtmalıyız.bunun için birleşmeliyiz.

Ne kadar haklı yorumlar olursa olsun , lütfen yorumları saygı çerçevesinde yapmaya çalışalım...

İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Cemal Gökçe komik adammış daa farkında değil bu konuda şaka kaldırıcak durumda değiliz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar