arkadaşlar motoplus bileti lazım...!

arkadaşlar elinde 3 adet fazla bileti olan var mı? haftanın 7 günü çalıştığım için istanbul içinden bilet alabileceğim merkezlere gidemiyorum ve bu fuara gitmeyi çok istiyorum. eğer elinde fazla bilet olan arkadaşlar varsa bana karşı taraf ödemeli kargo şeklinde gönderirlerse inanın çok sevinirim... kargo detaylarını özelden bilet göndericek arkadaşa iletirim, şimdiden herkese teşekkür ederimmm

Arkadaşım çok basit bir şekilde ulaşabilirsin.
2 TEKER Motorsiklet dergisi var.Bu derginin içerisinde bir sayfada form var.Bu formu doldurup o sayfayı kes ve Fuar girişindeki görevliye ver.
Bunun yapılmasının amacı;
Motorsiklet kullancılıları bu şekilde oraya gittiklerinde onlara bir kaç soru sorulacak ve bunun sayesinde Türkiyede Motorsiklet sektörü üzerine bir anket yapacaklar...
AYRICA 2 TEKER DERGİSİ = 5 YTL :)

evet arkadaşım bende 2 tekerden 5 ytl karşılığında aldım birde motorsklet hakkında yorumlarınıda okudum onun için iyi derim. Bedava da sağolsun motorcu br arkadaş daha vardı oda Dergiyi aldıkdan sonra bir tane hediye etdi sağolsun. Hadi Bakalım Motorsiklet için Fedakarlık Yapalım Biraz Bu devran bir yerden Dönsün.

Fuar biletlerini fuar öncesi temin edemeyen arkadaşlar fuar günü bizimle iletişime geçerek , kapıdan temin edebilirler.

Fuar bileti için dergi almanıza gerek yoktur.

arkadaslar dergi haricinde nerelerden alabilirz? Görkem dısarda bilet fiyatları nekadar?

bu arada fuara VİP bilet le 4 şubatta giriş yapabiliyormuyuz.
öyle bi duyum almıştım da merak ettim.
moderatörlerimiz aydınlatırsa sevinirim..

Son düzenleme:
Sizinle Temasa Değilde İrtibata geçmek istiyorum mümkünse fuar günü :p

Avcılar,Beylikdüzü,Kumburgaz,silivri civarına oturan üyelerimize davetiye verebilirim

tekay motordan 5-6 tane davetiye almıstım..onlara bayaa bi yollamıslar..
oraya yolunuz düserse ali bey kırmaz bilet temin eder sanırım..

Fuar biletlerini fuar öncesi temin edemeyen arkadaşlar fuar günü bizimle iletişime geçerek , kapıdan temin edebilirler.

Fuar bileti için dergi almanıza gerek yoktur.

hocam iyi hoş demişsinde seninle iletişime nasıl geçiceğiz??:silent: birde fuar kapılarında süründürüp perişan etme:queen:

bende 7 tane fazladan bilet var vericek kimseyi bulamadım yani verebilceğim kadar verdim ziyan olmasın biletler Kartal'da oturuyorum yakınlarda oturuyorsanız yada yakınlarda oturan başka birileri varsa özelden yada msn'imden bana ulaşın yardımcı olabilirm.

bende 7 tane fazladan bilet var vericek kimseyi bulamadım yani verebilceğim kadar verdim ziyan olmasın biletler Kartal'da oturuyorum yakınlarda oturuyorsanız yada yakınlarda oturan başka birileri varsa özelden yada msn'imden bana ulaşın yardımcı olabilirm.

Ben de Tuzla da oturuyorum. Nasıl görüşebiliriz. 2 tane bilet lazım.

Firma adı verebilir miyiz bilmiyorum ama, hein gericke lerden bilet alabilirsiniz! Ben öyle yaptım..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar