star 103 iLe 150 Km. iceri girin bişi sorcam :)

arkadaşlar yarın arkadaşımla birlikte gidiş 75 km geliş 75 km lik bi yol gitmeyi düşünüorz sizce yolda arıza verirmi dinlendire dinlendiremi gitmeliyiz :S ? star 103 lerde bu arada resim cekip koyarıum güzel bi gezi olcak ama olsn kısa yol mobilet türü anca okadar gider haralde :D

havalar soguk zaten 35 kmde bi mola verisin ikinci molanda varmiş olursun zaten dönüşüde öyle yap bişey olmaz sorun çikaracagini düşündügün herhangi bi yeri varsa motorun o partcayi tamir et yada degiştir

hehe saolun arkadaslar kasnagımdan süphem vardı değiştirdim bu gün gevşeyen yerler vardı sıkıştırdım ön amarsitörüm patlak ya :S tamirciye gittim ellerinde yoktu daha getirceklermis bi sorun cıkarmıs sizce sadece körtlere süratlı vursam ses cıkarıo baskada ses yok :S

hehe saolun arkadaslar kasnagımdan süphem vardı değiştirdim bu gün gevşeyen yerler vardı sıkıştırdım ön amarsitörüm patlak ya :S tamirciye gittim ellerinde yoktu daha getirceklermis bi sorun cıkarmıs sizce sadece körtlere süratlı vursam ses cıkarıo baskada ses yok :S

nasil bi sorun anlayamadim ama sorun çikartmayacagini düşünüyorsan bas git derim ona göre yolda kalacak olan sensin sorunsuz gidip gelecek olanda...

nasil bi sorun anlayamadim ama sorun çikartmayacagini düşünüyorsan bas git derim ona göre yolda kalacak olan sensin sorunsuz gidip gelecek olanda...

ön amarsitörler patlak yani önü biraz çökmüş derin körtlere yavas carpsam bile sanki cant yere carpıo gibi ses cıkartıo tamirci dedi amarsitör patlak değiştircektim hicbirinde yok dedi gelcek daha ilk 75 km yi gidim viranşşşehir var önüme cıkıo orda değiştiririm

gider hacım 75 km yol neyki... iki zamanlı olmasına takma.. sedat a ver düzceye gitsin.....

şişiririm hacı onu maksimum sapancayi zor görür:queen:ama ben mola veriirm 50 km ye bir 4 molada bulurum düzceyi:cherry: mobiletle uzun yol nasil olur acaba:mrgreen:merak etmiyo degilim

haha aynen vallahi :D ilk defa bu kadar kmlik yola cıkıcam yarın aksam gelince size yazarım nasıl bi duygu oldugunu :D resimler fln eklerm :D

kardeş bakımını güzel yap. arkadaşımızın dediği gibi yağını da birazcık fazla koydugun zaman,canavar gibi gider gelir... Allah büyük gider gelir maşallah :cat:....

Ben Arkadasımla 2004 De 90 Km Gıttık 90 Km Geldık
Hemde ıkı Kısıydık Hıcbısey Olmadı..
Sende Gıt
Ama Motoru Dınlendır

tmm abiler saolun yarın size bilgi veririm simdi cıkıorm herkese kazasız sürüsler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar