pitbull köpekleri hakkında..

Arkadaşlar utanmasanız katil hayvanları milli köpek ilan edeceksiniz. Saçma sapan yazmışsınız .Çok matah birşeymiş gibi besleyip sattığınızı söylüyor ve buna da yan çıkan şahıslar olabiliyor. Tv ler,gazeteler yalan söylüyor siz doğru.

Kusura bakmayın.
Dünya tatlısı hayvanlarmış. Besleyip,satıp övmeye devam edin. Üretin çocuk parklarında yollarda insanların içinde gezdirin.
Umarım sizin ve veya yakınlarınızın kanlı görüntülerinizi izlemeyiz.

Arkadaşlar utanmasanız katil hayvanları milli köpek ilan edeceksiniz. Saçma sapan yazmışsınız .Çok matah birşeymiş gibi besleyip sattığınızı söylüyor ve buna da yan çıkan şahıslar olabiliyor. Tv ler,gazeteler yalan söylüyor siz doğru.

Kusura bakmayın.
Dünya tatlısı hayvanlarmış. Besleyip,satıp övmeye devam edin. Üretin çocuk parklarında yollarda insanların içinde gezdirin.

kişiler özgür ifadelerini kullanarak sohbet ediyor
burada ki aksaklık senin gibi her konuda gazete TV gibi medyalardan bilgilenmiş donanımlı birinin bizim saçma sapan yazılarımızı baştan aşagıya okuyarak öfkeyle yorum yazması. hayvanları sevelim

TEKENDY +1 ::alkiis:::cat:

arkadaş beslememiş etmemiş konu hakkında en ufak bir bilgisi yok ama maşallah yaşayarak öğrenmiş ve tespitlerde bulunmuş kişileri eleştiriyor..ne diyelim zevkler ve renkler tartışılmaz diyelim..

Kusura bakmayın.

UTANMIYORUM. :)
saçma sapan yazı yok burada mantıkla hareket edecek olursak :)
Evet çok matah bir şey beslemek ( AMA ADAM GİBİ BESLEMEK EVCİL OLARAK BESLEMEK :) )
Burada hangimiz tv veya gazetelerin yalan söylediğini ima etti ki
, olay yetiştirmede bitiyor KANIMCA :)
kusura bakmıyorum ..ÇÜNKİ.. tatlı hayvanlar ( herkesin zevki farklıdır :) )
En basiti yetişrime tarzından bir örnek vermek isterim bizim paşamızı mahallede sevmeyen kimse yoktu neden acaba ? :)
parka götürüyordum neden bütün çocuklar geliyodu sevmeye. :)
Bende umuyorum ki dediğiniz gibi bir şey olmaz .
ben size bir şey söylemiştim sahibi ile konuşsanız evcil mi değilmi rahatsızlığınızı ona da söyleseniz . Hımm dedikleriniz olmadı belediyenin telefon numarasını biliyorsunuzdur
eğer yanlış bir cümle söz ettiysem affola yaşım 17 daha :)

Kusura bakmayın.

Yetiştiren psikopat oldu zaman husky bile öldürücü olabilir çocuklara karşı:cat:Sen devam et abartılmış haberleri oku,o senin dediğin olayları sokak köpekleride yapıyor önemli olan yetiştirme...

Bu topiği açan arkadaşı kınamakla başlıyorum yazıma..
Geçenlerde bi haberde okudum kangal küçük bi çocuğu parçalamış (Ailesine baş sağlığı..) ozaman kangallarda yasaklansın.
Pitbull cinsi köpeğin yasaklanması sadece 6-7 tane adama saldırmasındanmı ? (vahşi yetiştirirsen herköpek saldırır)
pitbull'lar kendi aralarında iyi dövüşürler ve güçlüdürler (rottan güçlü olmasn :) )
Kendi aralarında heyecan verici bi şekilde dövüştüklerinden ve 2-3 tane vahşi yetştirilmiş pitbull insanları ısırdığından akıllarda bu köpeğin KATİL olduğu düşüncesi çıktı.. (kangallar ve kurt cinsi köpekler bence daha saldırgan)
Kendi aralarında dövüştürülmeseydi etiket olmasalardı YASAK lanırmıydı sizce .. Bu kadar etiket olmazdı eminim..
Herkes pitbull beslesin ama sadece adam olanlar..
Ve ASIL YASAK OLAN PİTBULL DÖVÜŞLERİDİR buna bende karşıyım..

Kusura bakmayın.

Arkadaşım hayvanlar sadece kendi mahallerine girildiğinde onlara üstünlük ifade edildiğinde saldırırlar.ama bunun da ötesinde yetiştirme tarzı diye bişi var.sen bi pitbullu sevgiyle yetiştirirsen o hayvan kızdırmadığında saldırmaz.hiç mi belgesel izlemedin.yetiştiriciler köpekbalığını eliyle besliyordu ben izledim söleyeyim! öyle zihniyetli insanlar var ki hayvanları saldırı için yetiştiriyorlar yada güç gösterisi için.sonra bu hayvan yetiştiği üzere birine saldırıyor ve katil hayvan diye isim veriliyor.hayvan katil değil onu o özellikte yetiştirenler katildir.

ben yinede kedi-köpek-böcek üçlüsünden uzak dururum pitbul diyosun tırıs tırıs :)

bizim kangal var 5 yaşına geldi biraz bunadı bütün bianchileri ben sanıyo evin önünden motor geçerken hep kapıyo gidiyo

5 yaşında bunadımı :silent:
benm bildiğim canavar gibi olması lazım 9-10 yaşlarında baston kullanmaya başlıo kangallar :queen:

Bizim de vardı Antalyanın sıcağına ve o kadar olumsuz koşuluna rahmen 10 yasına kadar gelmişti ondan sonra ipini koparıp kaçmştı ölüsünü göstermiyormuş bu hayvanlar:salut:

evt çoğu köpek öleceği zaman bi yolunu bulup kaçar :)
Çok erdemli bi davranış

İlk köpeğim ve yakın korumamdı 10 metre ilerden gören yolunu değiştiriyordu:mrgreen:

Ya bir donem Alman kurtları korkulan cinslerdi sonra dobermanlar yok sahibini ısırırmış kafatası kucuk gelirmiş şimdide pitbullar aslinda dunyada en cok isiran ve saldıranın teriyer cinsi bildiginiz fino yada süs köpekleri olduğunu biliyormuyormusunuz? Tamamen eğitim ve sağibinle ilgili bir durum bence... Ünlü düşünürün dediği gibi "Eğitim şart!..."

Senin soruna gelince eğer ilk apartman toplantısında binada köpek yetiştirlmez gibi bir madde varsa binadan uzaklaştıra bilirsiniz haa yoksa ve sahibi bu konuda bilincli ve kopeğin sesi 10 desibelden fazla cıkmıyorsa ki pitbullarin sesi cikmaz kesinlikle uzaklastiramazsiniz....Kanunlar pitbullun yanında.

Son düzenleme:
pitbulları ne kadar evcil beslesenizde pitbull köpeklerine ayit saf bir saldırı iç güdüsü vardır. Tehlikeli olabilir cocuklar icin

pitbulları ne kadar evcil beslesenizde pitbull köpeklerine ayit saf bir saldırı iç güdüsü vardır. Tehlikeli olabilir cocuklar icin

net elinizin altında biz boşa konuşmayalım ben uzun bir süre besledim ltf neti araştırmak içinde kullanın
pitbull lar çocuklara karşı çok nazik sevecendir ve her zaman koruyucudur bunu unutmayın

biraz araştırılırsa yurt dışında çocuk bakan pitbulları görebilirler bu konuda hepsinden iyidir pitbullar..bir haberde okumuştum adam çalışıyor diye 4-5 yaşlarındaki kızını pitbull cinsi köpeği parka götürüyor ve oyunu bittikten sonra eve getiriyordu.Türkiyedede verilen bir haberde ise pitbull cinsi bir köppek denizde bogulan birini kurtarıyordu.ve yine Türkiyede ses getiren haberlerden ''bir kangalın yıllardır içli dışlı oldugu sahibinin çocugunu sebepsiz parçalaması''ve Husky cinsi köpeğin yine sahibinin çocugunu öldürmesi gibi haberleride çok gördük.bir istatislik yapıldıgında insana saldırma vukaatı listesinde pitbull en son sıralarda.başı çekenler ise o ufak süs köepkleri,rottweiler,doberman,german shepherd gibi hepimizin yakındna tanıdıgı ırklar var..

Ben pilbullar kesin saldıracak diye birşey demiyorum her zaman içlerinde saldırganlık taşıdıkları belli evcil yetiştirseniz bile ne yapabilecegi belli deyildir. tahminimce

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar