Yamaha Bws Stunt

bu nedir peki, kask, koruma, trafik zart zurt gectim bide terlikle takiliyo adam..

dostum sanada bravo, umarim yeteneklerini gelistirebilir ve kullanabilirsin.. 3-5 hareketini cekip produksiyon firmalarina yolla, emin ol is cikar.. yada ben yardimci olmaya calisayim, bizzat produksiyon isiyle mesgulum cunku.. en azindan 3-5 para kazanma sansin olur..

Son düzenleme:

bu nedir peki, kask, koruma, trafik zart zurt gectim bide terlikle takiliyo adam..

dostum sanada bravo, umarim yeteneklerini gelistirebilir ve kullanabilirsin.. 3-5 hareketini cekip produksiyon firmalarina yolla, emin ol is cikar.. yada ben yardimci olmaya calisayim, bizzat produksiyon isiyle mesgulum cunku.. en azindan 3-5 para kazanma sansin olur..

ABİİ allah senden razı olsun hevesim baya kırılmıştı ancak düzeldi sayende ama sanmıyorum o kadar ileri gidebileceğimi prodüksiyon falan eğlence amaçlı yapıyorum ama inşallah daha daha profesyonelcede yapacağım bu hareketleri çooook sağol abi iyi dileklerin için sağol:rendeer::rendeer:::rendeer:

sagol sedat abi :queen:

rica ederim, delimisin yaa asla moralini bozma, motordan dusup yeri opunce nasil ki icindeki ask gitmiyorsa, elestiri ile de bu aska zarar gelmez.. moralini yuksek tut, bu sitedeki herkes can guvenligi konusunda cok hassas ustelik son donemde bu daha da artti malum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar